EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4141 tot 4145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 april 2017

Russen kruipen uit het dal: economie groeit gestaag

De Russische economie is in het laatste kwartaal van vorig jaar met 0,3 procent gegroeid op jaarbasis, de eerste groei in twee jaar. Dat blijkt uit cijfers van statistiekbureau Rosstat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 3 april 2017

10 dingen die toekomstige miljonairs NU moeten doen

Indien je niet rijk bent opgegroeid, is het moeilijk te geloven dat je effectief miljonair kan worden. De meeste jongeren denken dat het maar een droom zal blijven. Toch zijn er enkele eenvoudige dingen die je nu kan doen om over enkele jaren uit te groeien naar een echte miljonair. Wie er in gelooft, kan het onmogelijke mogelijk maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 april 2017

Hoe groot is de kans op een Zwarte Zwaan?

Een Zwarte Zwaan is in de beurswereld te typeren als een gebeurtenis die volstrekt onwaarschijnlijk lijkt, maar achteraf toch te beredeneren valt. Zo hadden bijvoorbeeld maar weinig beleggers de financiële crisis zien aankomen. Toch was deze gebeurtenis achteraf te beredeneren; gezien het feit dat een groot deel van de Amerikaanse huishoudens te maken had met een zogenoemde ‘rommelhypotheek’.

Op de beurs is een index ontwikkeld die aangeeft hoe groot de kans op een dergelijke onverwachte gebeurtenis is. Volgens de meest recente cijfers staat deze index behoorlijk hoog en dat impliceert dus dat de kans op een Zwarte Zwaan groot is. Toch is deze SKEW index de afgelopen jaren meermaals bekritiseerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 april 2017

'Honderden Nederlandse bedrijven worden geraakt door Brexit'

De Brexit maakt honderden Nederlandse bedrijven kwetsbaar. Door de Britse uittreding uit de Europese Unie kan het aantal faillissementen in Nederland toenemen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 april 2017

Klopjacht op Nederlandse zwartspaarders

Er is een klopjacht gaande op 3800 Nederlanders die hun vermogen hebben gestald bij een Zwitserse bank. De FIOD heeft dankzij een tipgever nieuwe gegevens in handen.

Volgens het oporingsteam van de Belastingdienst is de hoeveelheid Zwitserse bankgegevens vergelijkbaar met de vorig jaar gelekte Panama Papers.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs