Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 4141 tot 4145
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Deze verwaarloosde vastgoedsector is een goudmijn

Woonwagenkampen hebben geen goede naam. Ze doen denken aan zigeuners en criminaliteit. En het is net daarom dat ze zoveel geld opbrengen. Zelfs Warren Buffett investeert er in!

Vooral in de Verenigde Staten zijn woonwagenparken niet meer wat ze vroeger waren. Steeds meer investeerders kopen ze op, renoveren en verhogen vervolgens de huur.

De rendementen lopen op tot wel 25%!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Betere tijden op komst voor Russische economie

Het gaat niet zo goed met de BRIC-landen de laatste tijd hoewel het er stilaan op lijkt dat het tij aan het keren is. Neem nu Rusland bijvoorbeeld, zelfs met de Westerse economische sancties ziet het er naar uit dat het land op weg is naar economische groei richting het einde van dit jaar.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

‘Poetin in Parijs weigeren was totaal verkeerd’

De Russische leider Vladimir Poetin heeft dinsdag een gepland bezoek aan Parijs geannuleerd. Dat gebeurde nadat de Franse president François Hollande had verklaard dat het ‘een dialoog met Rusland onmogelijk is vanwege de grote meningsverschillen over de oorlog in Syrië.’

Hollande maakte over dat bezoek een aantal bedenkingen rechtstreeks op de Franse televisie: ‘Ik heb mijzelf die vraag gesteld. Is het echt nuttig, noodzakelijk? Kan ik bereiken wat ik wil: ervoor zorgen dat Poetin stopt met zijn steun aan het Syrische regime?’

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

5 podcasts die je slimmer maken over geld, business en succes

Ben jij ook iemand die graag up-to-date blijft over geldzaken, rijkdom en succes maar je hebt niet altijd evenveel tijd om te lezen, dan zijn podcasts ideaal. Tijdens een workout, in de file of op de trein/bus heb je via een podcast wel die tijd om bij te leren.

We zijn er zeker van dat minstens een van onderstaand podcasts je zal interesseren.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Poetin: Westen verantwoordelijk voor instabiliteit Midden-Oosten en terrorisme

De Verenigde Staten en haar bondgenoten gebruiken de situatie in Syrië om politiek te bedrijven, in plaats van een oplossing te zoeken. Dat zei de Russische president Poetin tegenover de Franse televisie in reactie op beschuldigingen van onder Francois Hollande, Boris Johnson en de Obama regering.