Nieuws / Artikelen met het woord

57630 artikelen gevonden. Artikel 41431 tot 41435
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 21 augustus 2012

VS VANDAAG: Wall Street sluit vlak

Wall Street is maandag vlak gesloten, waarbij beleggers maandag in afwachting waren van gebeurtenissen die later deze week plaatsvinden, waaronder de notulen van de laatste beleidsvergadering van de Federal Reserve, die over twee dagen naar buiten gebracht worden.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,03% lager op 13.271,64. De breed samengestelde S&P 500 sloot vlak op 1.418,13, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,01% afstond tot 3.076,21 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 20 augustus 2012

Amper beweging op Wall Street

De effectenbeurzen in New York zijn maandag vrijwel onveranderd gesloten. Wall Street boekte afgelopen vrijdag voor de zesde week op rij winst. Beleggers keken vooral uit naar later deze week.

De Dow-Jonesindex noteerde aan het slot een fractie lager op 13.271,64 punten. De brede S&P 500 eindigde onveranderd op 1418,13 punten en de technologiebeurs Nasdaq sloot op 3076,21 punten.

Beleggers hielden vooral de blik gericht op het vrijgeven van de notulen van de vorige vergadering van de Federal Reserve, het stelsel van Amerikaanse centrale banken, komende woensdag. Mogelijk dat daarin aanwijzingen zijn te vinden over nieuwe steunmaatregelen die de Fed wil gaan nemen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 20 augustus 2012

Olieprijs sluit licht lager

De olieprijs is maandag licht lager gesloten, waarbij beleggers de vooruitzichten voor de vraag naar olie afwogen, door gesprekken over het mogelijk vrijgeven van Amerikaanse noodvoorraden en een piek in de productie van Saoedi Arabie.

De septemberfuture voor een vat ruwe olie sloot maandag op de New York Mercantile Exchange $0,04 lager op $95,97.

Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: maandag 20 augustus 2012

Gepensioneerde boekhouder vertelt hoe het zit

Hieronder een filmpje dat u absoluut even moet bekijken. Het is gemaakt door een doodgewone, bezorgde Amerikaan. Een gepensioneerde boekhouder.

Hij laat op wel zéér duidelijke wijze zien waarom het Amerikaanse begrotingstekort (en dus de stijgende staatsschuld) feitelijk een onoplosbaar probleem is. Zelfs al zou Obama alle ambtenaren naar huis sturen en het gehele Amerikaanse leger opheffen!

De VS stevent af op Griekse toestanden…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 augustus 2012

Dit zijn de 3 uitwegen uit de crisis!

Voor Richard Duncan, auteur van het boek ‘The New Depression’, is het al lang geen geheim meer: het kapitalisme is dood. We leven tegenwoordig in een ‘kredietisme’. De hele economie draait op krediet en schulden.

Nu de kredietexpansie is stilgevallen, zit de economie met een gigantisch probleem en dreigt een deflatoire depressie. Er zijn slechts 3 uitwegen uit de huidige problemen aldus Richard Duncan.