EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41431 tot 41435 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Europese autoverkoop blijft dalen

De autoverkoop in de Europese Unie is in september voor de twaalfde maand op rij afgenomen. De verkoop zakte op jaarbasis met 10,8 procent tot 1.099.264 auto's. Over de eerste 9 maanden daalde de verkoop met 7,6 procent tot ruim 9,3 miljoen voertuigen. Dat maakte de Europese brancheorganisatie van autofabrikanten ACEA dinsdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

'Amsterdamse beurs begint met winst'

De beurs in Amsterdam zal dinsdag naar verwachting met winst beginnen. Ook de andere Europese beurzen zullen hoger openen in navolging van de positieve stemming in Azië en New York. Beleggers kijken onder andere uit naar de kwartaalcijfers van de Amerikaanse bank Goldman Sachs.

,,De AEX opent 1,5 tot 2,5 punten hoger en dat heeft alles te maken met de sterke koersstijging op Wall Street, waar betere detailhandelsverkopen en de kwartaalcijfers van Citigroup zorgden voor optimisme. In de VS lijkt het goed te gaan en Europa, waar het helemaal niet goed gaat, trekt zich daaraan op. Er zal vooral worden gelet op de Duitse ZEW-index, die wat later op de ochtend wordt vrijgegeven'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Harde bezuinigingen in Portugal

De Portugese regering heeft in de ontwerp-begroting voor volgend jaar harde bezuinigingen en belastingverhogingen aangekondigd. De bezuinigingen komen volgens het persbureau AP overeen met een maandsalaris voor veel werknemers.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Amerikaanse huishoudens blijven in gebreke

Lately there has been an amusing and very spurious, not to mention wrong, argument among both the "serious media" and the various tabloids, that US households have delevered to the tune of $1 trillion, primarily as a result of mortgage debt reductions (not to be confused with total consumer debt which month after month hits new record highs, primarily due to soaring student and GM auto loans). The implication here is that unlike in year past, US households are finally doing the responsible thing and are actively deleveraging of their own free will. This couldn't be further from the truth, and to put baseless rumors of this nature to rest once and for all, below we have compiled a simple chart using the NY Fed's own data, showing the total change in mortgage debt, and what portion of it is due to discharges (aka defaults) of 1st and 2nd lien debt. In a nutshell: based on NYFed calculations, there has been $800 billion in mortgage debt deleveraging since the end of 2007. This has been due to $1.2 trillion in discharges (the amount is greater than the total first lien mortgages, due to the increasing use of HELOCs and 2nd lien mortgages before the housing bubble popped).

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Zorgkosten sterk omhoog sinds 2006

Sinds de introductie van de basisverzekering in 2006 hebben wij al vele verhogingen van de zorgkosten te verwerken gekregen. De verwachting is dat de gemiddelde zorgkosten per 2013 ook weer gaan stijgen. Het eigen risico gaat in ieder geval omhoog naar 350 euro.

Tot 2006 hadden wij in Nederland twee verschillende zorgverzekeringen. Afhankelijk van de hoogte van het inkomen moest er een particuliere zorgverzekering worden afgesloten of u had recht op een ziekenfondsverzekering. Werknemers met een bruto jaarinkomen boven de 33.000 euro moesten particulier verzekerd worden en mensen met lagere inkomens waren verzekerd via het ziekenfonds. In 2005 bedroeg de gemiddelde premie voor het ziekenfonds tussen de 25 en 35 euro per maand (plus nog een kleine bijdrage via het loon). Een particuliere zorgverzekering kostte in die tijd 95 tot 115 euro.

Lees verder op geld.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs