EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41436 tot 41440
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

Spanje kan volgend weekend al om steun te vragen

Goldman Sachs heeft een scenario opgesteld over de verdere ontwikkelingen in Europa, uitgaande van de beslissing van de Europese centrale bank om ongelimiteerd maar voorwaardelijk bonds van landen uit de Europese periferie te zullen inkopen. Die beslissing kan een heel mechanisme in werking zetten.

Deze week kan het Duits grondwettelijk hof haar toestemming voor het ESM geven, waarna het steunfonds relatief snel op de poten mag worden gezet. Een volgende fase behelst wat iedereen al lang had verwacht: Spanje gaat officieel een aanvraag om hulp indienen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

Wall Street opent lager

In New York zijn de Amerikaanse beurzen licht lager geopend. Beleggers namen wat gas terug na de recente sterke opmars.

In New York zijn de Amerikaanse beurzen licht lager geopend. Beleggers namen wat gas terug na de recente sterke opmars.

Zwakke macrocijfers uit China droegen daarnaast bij aan de bezorgdheid over de wereldwijde economische vooruitzichten.

De Dow-Jonesindex noteerde enige minuten na aanvang van de handel 0,1 procent lager op 13.294 punten. De brede S&P 500 zakte 0,1 procent tot 1436 punten en technologiebeurs Nasdaq daalde 0,2 procent tot 3131 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

Jim Rogers: eurozone betaalt verschrikkelijke prijs

Of de ECB overgaat tot het op grote schaal opkopen van obligaties of niet, voor de crisis in de eurozone wordt uiteindelijk een 'verschrikkelijke prijs' betaald.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

Wall Street opent lager

Wall Street zal naar verwachting lager openen. Beleggers hebben groeiende hoop dat de FED donderdag een derde ronde van verruiming van zijn monetaire beleid zal aankondigen.

De futures van de Dow Jones Industrial Average noteren omstreeks 15.00 uur 33 punten lager, de S&P 500 futures verliezen 3,50 punten en de Nasdaq 100 futures dalen 5,75 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 september 2012

TA: S&P 500 en goud breken uit

De opluchtingsrally na de toespraak van de president van de Europese Centrale Bank Mario Draghi heeft de S&P 500, Dow Jones, Nasdaq en de Eurostoxx op het hoogste niveau in jaren gezet. Ook de goudkoers breekt uit, terwijl de Shanghai composite een fors herstel laat zien.

De breed samengestelde Amerikaanse S&P 500 sloot zelfs op het hoogste niveau sinds begin 2008. Deze week werd de top van maart 2012 doorbroken.

Lees verder op deaandeelhouder.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs