EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41471 tot 41475 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

ROE bepaalt het rendement dat je kan verwachten

Mijn neef startte een bedrijf met 1 miljoen euro eigen middelen en realiseert het eerste jaar 120.000 euro winst na belastingen. Deze winst wordt integraal als dividend uitgekeerd.

Mijn neef startte een bedrijf met 1 miljoen euro eigen middelen en realiseert het eerste jaar 120.000 euro winst na belastingen. Deze winst wordt integraal als dividend uitgekeerd.

Welk rendement heeft hij gerealiseerd? 12%? Goed zo!

Als jij kan participeren in dit bedrijf en 10% van de aandelen verwerft voor 100.000 euro, dan realiseer je 12% rendement per jaar.

In dat geval koop je de aandelen voor het eigen vermogen of de boekwaarde.

Als mijn neef slim is, zal hij echter opmerken dat hij waarde heeft gecreëerd en dat de aandelen meer waard zijn dan de boekwaarde.

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Franse automerken zakken weg in diep gat

De “Mondial de l’Automobil”, traditioneel de hoogmis voor de Frans autosector, kan dit jaar geen begeestering losweken. Autoliefhebbers konden weliswaar hun hart ophalen aan exclusieve modellen, maar de stemming bij de constructeurs was beneden alle peil.

In september daalden de verkopen van nieuwe auto’s in Frankrijk, doorgaans een betrouwbare barometer voor de economische situatie in het land, aan een ongezien tempo. Van september tot september vielen de verkopen van nieuwe wagens met 18,3 % terug. Het was de slechtste septembermaand in jaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Ruim 550 bedrijven en instellingen failliet

Dik 550 bedrijven en instellingen zijn in de maand september failliet verklaard, 40 meer dan de maand daarvoor. Het aantal faillissementen was in september ook iets hoger dan in september 2011, toen er 527 faillissementen werden uitgesproken. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag bekendgemaakt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Valuta Val

Als de fiat valuta piramide instort, behoudt goud zijn glans. In plaats van de barbaarse relikwie die de Keynesianen hebben geprobeerd ons wijs te maken dat goud is zoals de Bundesbank president het uitdrukte, "een tijdloze klassieker." Centrale banken en overheden hebben een hekel aan goud, omdat goud de devaluatie van de fiat valuta's onthult veroorzaakt door het gebrekkige beleid van de overheid. Overheden haten goud, omdat het de mensen niet voor de gek kan houden.

De wereld nadert het moment van een wereldwijde papiergeld explosie: "In het tweede kwartaal van dit jaar, hebben de centrale banken over de hele wereld 157,5 ton goud gekocht. Dat is een stijging van 63% ten opzichte van het eerste kwartaal. Het is 138% sinds het tweede kwartaal van vorig jaar. Op een bepaald punt in de niet al te verre toekomst, is het redelijk te verwachten dat er zeer weinig houders van goud nog vrijwillig dollars of euro’s daarvoor in ruil zullen accepteren."

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

AEX in het rood

De Amsterdamse beurs staat in de min. De meeste AEX- en Midkap-fondsen staan lager.

De Amsterdamse beurs staat in de min. De meeste AEX- en Midkap-fondsen staan lager.

De beurs in Amsterdam is maandag in de min geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met verliezen. Beleggers namen gas terug na de koerswinsten van vrijdag. Daarnaast wordt uitgekeken naar het cijferseizoen dat deze week in de Verenigde Staten van start gaat.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs