EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41476 tot 41480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Drie cijfers definiëren het Europese sociale model

'Drie cijfers definiëren het Europese sociale model. Europa vertegenwoordigt ongeveer 10% van de wereldbevolking, 20% van de globale productie en 50% van de sociale uitgaven in de wereld. Op een moment dat men over het ongebreideld kapitalisme spreekt , wordt in de oude Europese staten ongeveer de helft van het bruto binnenlands product door het staatsapparaat opgeëist.  Over het beperken van de  uitgaven wordt amper gesproken.' Dat zegt de Franse zakenman, politicus, econoom en essayist Alain Minc in een interview met de zakenkrant Les Echos. Minc was een van de naaste adviseurs van president Nicolas Sarkozy, die in 2010 al pleitte voor een btw-verhoging.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Achttien documentaires over de economische crisis

Achttien documentaires over de economische crisis De site Economicreason heeft de moeite genomen om een overzicht te maken van de beste documentaires die zijn gemaakt naar aanleiding van de huidige economische crisis. De meeste documentaires concentreren zich op de fundamentele problemen van het huidige geldstelsel en plaatsen dat in historisch perspectief, anderen zoomen in op het ontstaan van de huidige crisis en besteden aandacht aan de wildgroei van derivaten en herverpakte leningen en de dubieuze praktijken van de grote zakenbanken op Wall Street.

 De volgorde van onderstaande documentaires lijkt willekeurig te zijn, dus scroll gerust naar beneden. Vooral Money as Debt, The Money Masters en de Secret of Oz kan ik van harte aanbevelen. Maar ook de andere documentaires zijn de moeite waard (ik heb ze bijna allemaal zelf gezien).

[18 documentaires]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Kassa, Kassa bij Slim Beleggen: Argonaut Gold neemt Prodigy Gold over!

Het is weer zo ver, de kassa rinkelt weeral voor de Abonnees van het Goud & Zilver Rapport van Slim Beleggen.

Het is weer zo ver, de kassa rinkelt weeral voor de Abonnees van het Goud & Zilver Rapport van Slim Beleggen.

We kregen zopas overnamenieuws binnen rondom een favoriete JUNIOR in de Selectielijst van het Goud & Zilver Rapport.

Argonaut Gold lanceert Prodigy Gold een overnamebod voor 348 miljoen dollar, of omgerekend 1,08 dollar per aandeel PDG, wat een premie impliceert van +54% van de gemiddelde koers van PDG over de afgelopen 20 handelsdagen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Beurzen hopen op hulpverzoek Spanje

De Europese beurzen gingen maandag eensgezind omhoog. De hoop op een spoedig hulpverzoek door Spanje en meevallende Amerikaanse detailhandelsverkopenzorgden voor optimisme onder beleggers. In Amsterdam schoot navigatiebedrijf TomTom omhoog door overnamespeculatie.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,9 procent hoger op 330,77 punten. De MidKap-index klom 0,8 procent tot 530,16 punten. De beurzen in Frankfurt, Londen en Parijs stegen tussen 0,4 en 1,2 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Wall Street opent hoger

In New York zijn de Amerikaanse beurzen maandag hoger geopend. De stemming werd gesteund door meevallende Amerikaanse detailhandelsverkopen en de hoop op een spoedig hulpverzoek door Spanje.

In New York zijn de Amerikaanse beurzen maandag hoger geopend. De stemming werd gesteund door meevallende Amerikaanse detailhandelsverkopen en de hoop op een spoedig hulpverzoek door Spanje.

De Dow-Jonesindex noteerde enige minuten na de openingsbel 0,2 procent hoger op 13.353 punten. De brede S&P 500 klom 0,2 procent tot 1431 punten en technologiebeurs Nasdaq steeg 0,3 procent tot 3054 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs