Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 41491 tot 41495
Bron: mt.nl
Geplaatst: woensdag 8 augustus 2012

hoe de Chinese markt bewerken

China mag booming zijn, innovatie zal er voorlopig niet vandaan komen, zegt Tom Doctoroff. Hoe benader je deze markt?

Voor innovatie zitten goedkope kopieën en piraterij te veel ingebakken in de cultuur, aldus de China-goeroe Tom Doctoroff, die onlangs het boek 'What Chinese Want' uitbracht. Het is voor hem ook niet voor niets dat er zelfs een apart Chinees woord is voor imitatie van bekende merken: shanzhai. 

Bron: linkelinks.nl
Geplaatst: woensdag 8 augustus 2012

Nederland staat leeg

We hebben het hier over kantoorrruimte. Momenteel staat er 7,62 miljoen vierkante meter leeg.

Nederland is niets anders dan een lege kantoorruimte en neem de rest van de eurolanden er maar bij.

Het cijfer geeft goed weer dat we eigenlijk niet zoveel ruimte nodig hebben en best met wat minder af kunnen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 8 augustus 2012

China opent beurs voor zeldzame aardmetalen

China heeft een platform geopend waarop zeldzame aardmetalen kunnen worden verhandeld. Dat meldden staatsmedia woensdag.

Het bedrijf Inner Mongolia Baotou Steel Rare-Earth Hi Tech is het handelsplatform begonnen in samenwerking met 9 andere ondernemingen en instituten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 8 augustus 2012

Hogere rente op Duitse staatsleningen

De Duitse staat heeft woensdag bij een veiling van 10-jarige staatsleningen een iets hogere rente moeten bieden dan vorige maand. De rente bedroeg gemiddeld 1,42 procent, terwijl in juli nog het recordlage niveau van 1,31 procent werd betaald.

Bron: bangersisters.nl
Geplaatst: woensdag 8 augustus 2012

Pinnen; goed voor de banken, maar niet voor ons

Dat de banken het gebruik van contant geld willen ontmoedigen is duidelijk. Tegenwoordig zijn er vrijwel geen bankfilialen meer waar je nog cash wat bij de balie kunt opnemen. Sterker nog, je kunt er zelfs niet meer ‘zomaar’ terecht, om je eigen geld te brengen zodat het op je rekening gezet kan worden. Nee, tegenwoordig moet je betalen voor deze ‘service’. Bij sommige banken mag je dan een paar keer per jaar gratis contant geld op je eigen rekening storten, maar iets storten op de rekening van een ander kan alleen tegen betaling. Wie had dat gedacht, toen we jaren geleden allemaal een bankrekening móesten nemen, omdat het zoveel veiliger was dan het ontvangen van salaris in een loonzakje!