EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41491 tot 41495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Apple kan het eerste bedrijf worden met een beurswaarde van 1 biljoen dollar

Zal de beurswaarde van Apple in 2015 meer dan 1.000 miljard dollar bedragen? Veel waarnemers denken van wel, sommigen geloven zelfs dat die klip al volgend jaar kan gerond worden. Voorwaarde is dat de koers van het aandeel aan het huidige tempo blijft stijgen.

Michael E. Driscoll, van Metamarkets, is één van de believers. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken van data en het doen van voorspellingen. Driscoll ziet de beurswaarde van Apple nog met 50 % toenemen, die beurswaarde bedraagt nu ongeveer 650 miljard dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Voorbeurs: Hallo Madrid? Hallo...?

Tja, Spanje.... Wie twijfelt er nog aan dat ook dit land een bailout krijgt? Vraag is alleen wanneer en tegen welke prijs en of het al dan niet samen met Italië is. Vandaag beheerst het land vast de voorpagina's (en de koersen?), want het dient de ontwerpbegroting voor 2013 in. Karig en schraal, vrees ik.

Als belegger houdt u hier uw feeling met Madrid: hoofdindex Ibex 35 en - vooral - hier de tienjarige Spaanse staat en de spread daarvan met Duitsland. Als u dan toch bezig bent, pikt u de Italiaanse tienjaars rente en spread ook mee, want dat land moet obligatieveilingen slijten. Wat wordt de rente?

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent 1 tot 2 punten hoger

De AEX opent naar verwachting hoger na het verlies van woensdag. De zorgen over Spanje en de gehele eurozone blijven onverminderd groot, maar beleggers zullen op de huidige niveaus trachten een herstel te forceren.

Cees Smit, handelaar van Today's Beheer, raamt de winst op 1 tot 2 punten. Veel meer zal het niet zijn, maar een herstel is aannemelijk. Wall Street viel mee met een daling van 0,3%, maar Spanje blijft domineren, zeker nu vrijdag de uitkomst van de stresstest voor Spaanse banken bekend wordt gemaakt", aldus Smit.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Fed dreigt zonder munitie te raken

De laatste strategische zet van de Federal Reserve – het aankondigen van qe3 betreffende de maandelijkse inkoop van staatsobligaties voor een bedrag van ca. 40 miljard dollar – is bijzonder risicovol. De Amerikaanse centrale bank dreigt zonder munitie te raken wanneer de volgende crisis zich aandient.

Dat is althans de mening van Lawrence Lindsey, een voormalige adviseur van het Witte Huis onder president Bush. Lindsey heeft er geen probleem mee dat in uitzonderlijke tijden uitzonderlijke maatregelen worden genomen, maar met QE3 is de Fed volgens hem een stapje te ver gegaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Hogere opening AEX

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk licht hoger. De focus blijft gericht op Spanje, waar de overheid later op de dag de nieuwe begrotingsplannen zal presenteren.

,,De AEX opent 1 punt hoger in navolging van de aantrekkende koersen in China, waar de hoop op ingrijpen door de Chinese centrale bank zorgt voor optimisme. De komende 48 uur zal de aandacht vooral gericht zijn op Spanje. De Spaanse overheid maakt vandaag de begroting voor 2013 bekend met een nieuwe ronde van bezuinigingen en hervormingen. Vrijdag komen de resultaten van de stresstest van de Spaanse banken naar buiten", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs