EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 416 tot 420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

Gaat goud de komende jaren Wall Street verslaan?

De goudprijs wist in het jaar 2011 een stevige top neer te zetten. Vanaf dat punt werd het gele edelmetaal geconfronteerd met een diepe daling. Deze dalende beweging kwam aan het einde van 2015 ten einde. Ondanks de herstelbeweging van de afgelopen twee jaar, wist de goudprijs het niet beter te doen dan Wall Street.

Wall Street wist sinds de bodem van 2009 jaar in jaar uit in waarde te stijgen. Ook dit jaar weet Wall Street, ondanks de toegenomen onzekerheid, het relatief gezien erg goed te doen. Sowieso weet Wall Street het tot nu toe dit jaar beter te doen dan de goudprijs. Goud noteert immers dit jaar in het rood, terwijl Wall Street te maken heeft met een groene notering.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

Crisismeter: wat is het verschil tussen 2008 en 2018?

Vraag van een van de meest trouwe lezers die we hebben: wat is het verschil tussen 2008 en 2018? Daarmee wordt gedoeld op de onvermijdelijke conjuncturele teruggang, waarbij we een nieuwe crisis zullen krijgen. Als het nu fout gaat, dan hebben we de rommel van de vorige crisis nog niet opgeruimd. Of het in 2018 al begint is niet te zeggen, dus '2008 vs 2018' is waarschijnlijk wat voorbarig maar wat is er mis met een numerieke alliteratie?

[...]

Lees verder op 925.nl
Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

Is dit een unieke kans om in goud te beleggen?

De goudprijs heeft tijdens de afgelopen weken de wind van voren gekregen. Sinds halverwege april staat de goudprijs al onder druk en diverse steunpunten zijn door de beer weggevaagd. Deze dalende beweging heeft de pessimistische stemming rondom goud flink doen versterken. Is dit wel het ideale moment om pessimistisch te zijn over de toekomst van goud?

Opvallend genoeg zijn er maar weinig analisten te vinden die een goede verklaring hebben voor de prijsval bij het gele edelmetaal. Uiteraard heeft de sterkere dollar een negatieve uitwerking gehad op de goudprijs, maar dat kan niet de enige oorzaak zijn. Zo wist de goudprijs bijvoorbeeld ook niet te profiteren van de toegenomen onzekerheid en instabiliteit in de wereld. En dat is vooral opvallend aangezien goud normaal gesproken fungeert als ‘veilige haven ‘.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

De 10 rijkste Europeanen

Het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes publiceert elk jaar een lijst met de rijkste mensen ter wereld. Daarvoor worden ook de rijkste mensen binnen een bepaald continent in rekenschap gebracht. Dit zijn de tien rijkste Europeanen die we in de top 50 van Forbes aangetroffen hebben.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 1 augustus 2018

'Trump wil handelsoorlog verder op de spits drijven'

Amerikaanse regering is van plan de handelsoorlog met China verder op de spits te drijven. 

De regering-Trump wil importheffingen van 25 procent invoeren voor Chinese goederen ter waarde van 200 miljard dollar, zeggen ingewijden. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs