Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 416 tot 420
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Crypto 2018: market cap zet nieuwe record neer van $800 miljard

De waarde van de cryptomarkt blijft maar stijgen. De totale marktkapitalisatie heeft recent de 800 miljard dollar bereikt. Verschillende crypto exchanges kunnen de enorme toename van nieuwe registraties niet aan en hebben een tijdelijke stop gezet op het aanmaken van nieuwe accounts. De bedrijven CEX.IO, Bitfinex, Bittrex en Binance hebben allen de nieuwe registraties uit staan, omdat ze waarschijnlijk niet snel genoeg kunnen opschalen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Bitcoins kopen op krediet

Het consumentenkrediet van november in de Verenigde Staten waren ineens ongekend sterk. Wat blijkt nou? Er zijn nogal wat bitcoinkopers die die bitcoins met hun creditcard hebben gekocht, las BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Topbankier: "Spijt van fraude-uitspraak over bitcoin"

Topman van de Amerikaanse bank JPMorgan Chase, Jamie Dimon, heeft spijt van zijn recente uitspraken over de bitcoin. De bankier noemde de cryptomunt een fraude die erger is dan de Nederlandse tulpenbollenmanie in de 17e eeuw. Hij kwam daar vandaag op terug.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Amazonbaas steekt Bill Gates voorbij als rijkste mens ooit

Met een geschat vermogen van 105,1 miljard dollar (88 miljard euro) is Jeff Bezos, de oprichter en CEO van webwinkel Amazon, de rijkste persoon ooit op aarde geworden. Dat blijkt uit de miljardairsindex van het persagentschap Bloomberg.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Duitsland op weg naar de 28-urenweek?

De Duitse vakbond IG Metall verhoogt de druk op het Duitse patronaat. Zo wil de vakbond naast een loonsverhoging van 6% ook een reductie van de werktijd voor al zijn leden tot 28 uur per week en dat voor een periode van 2 jaar. De vakbond dreigt zelfs met een landelijke en onbeperkte staking indien het niet snel tot een overeenkomst komt . Dat is uitzonderlijk want de laatste staking van IG Metal dateert van 2003…