Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 416 tot 420
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 5 oktober 2017

Analyse: geen trendbreuk bij goud

Een troy ounce goud werd in september 3 procent goedkoper. Met die prijsdaling kwam een abrupt einde aan de klim die in juli werd ingezet. De psychologisch belangrijke kaap van 1300 dollar werd daarbij overtuigend gerond, maar een doorbraak voorbij de top van 2016 bleek voorlopig te hoog gegrepen. Begin deze week viel de goudprijs opnieuw terug naar het laagste niveau sinds half augustus.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Schulden van gezinnen nu al 20% hoger dan in 2008; consumenten trokken geen lessen uit de crisis

De schulden van de huishoudens stijgen tegen een onrustwekkend tempo. Dat meldt het IMF in haar Global Financial Stability Report. In de Verenigde Staten overstijgt het niveau van de schulden dat van vóór de financiële crisis, terwijl ook in China gezinnen steeds meer schulden opstapelen. Volgens het Internationaal Monetair Fonds is dit alles het recept voor financieel onevenwicht en een nieuwe bankencrisis.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Poetin hint op verlenging oliedeal met OPEC – media

Rusland denkt dat het akkoord over een productieverlaging tussen oliekartel OPEC en verschillende niet aangesloten grote producenten verlengd kan worden tot eind 2018. Dit meldde het Russische persbureau Interfax woensdag op basis van uitspraken van president Vladimir Poetin.

De Russische president wil binnenkort met de koning van Saoedi-Arabië over de toestand van de oliemarkt praten.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

“Catalonië snel onafhankelijk”; koning Felipe verzwijgt politiegeweld

Carles Puigdemont, de president van de Spaanse deelstaat Catalonië, heeft in een interview met de BBC gezegd dat “de onafhankelijkheid van Catalonië nu slechts een kwestie van dagen is”. Zijn uitlatingen steken schril af tegen de taal van de Spaanse koning Felipe IV, die zijn land oproept tot eenheid, maar in alle talen zwijgt over het geweld van de ordediensten.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 40 - 2017

Redactie edelmetaal-info: de analyse van Roy heeft mij maandag niet bereikt. Gelukkig kan ik hem hedenmorgen alsnog plaatsen.

Vorige week gaf ik aan: