EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4151 tot 4155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

Niet Bitcoin of Ethereum is de beste cryptomunt, maar Dash met een stijging van 2.500% in 2017

Wie onze blogs volgt, kent zeker en vast Bitcoin. De laatste tijd kwam Ethereum ook vaak in beeld. Toch is het ‘Dash’ dat de show steelt onder de digitale munten. Dash, dat staat voor Digital Cash, steeg dit jaar al van minder dan $4 naar meer dan $100 of een stijging van maar liefst 2.500%!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

Goudprijs stijgt na renteverhoging Federal Reserve

De goudprijs bereikte donderdag het hoogste niveau van de week, nadat de Federal Reserve voor de tweede keer in drie maanden de rente verhoogde. De centrale bank verhoogde de rente zoals verwacht met 25 basispunten, naar een bandbreedte van 0,75% tot 1%.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

Mnuchin: "VS willen geen handelsoorlogen"

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin zei gisteren in Berlijn dat zijn land geen handelsoorlogen wil. "Ons doel is om economische groei te creëren die goed is voor de Verenigde Staten en voor de rest van de wereld", klonk het verzoenend aan de vooravond van de G20.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

25 interessante boeken om op een dag miljonair te worden

Iedere miljonair heeft wel zijn of haar favoriete boek dat ervoor zorgde dat ze succesvol en rijk werden. Maar dat boek is voor iedereen anders. Warren Buffett leest enorm veel en zegt dat kennis werkt zoals samengestelde interest: hoe meer je leest, hoe sneller alles met elkaar verbindt en het succes steeds gemakkelijker wordt.

Dit is een lijst met 25 boeken die iedereen op weg kunnen zetten naar het sterrendom van miljonairs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

9 leefregels om iedere maand €500 extra over te houden

Een vette bankrekening, begint bij jezelf. Rijk worden gaat niet vanzelf, daar moet je iets voor doen. Gelukkig zijn er verschillende leefregels die je kan volgen waardoor je iedere maand meer geld kan overhouden. Van meer verdienen tot minder uitgeven, je geld verzorgen is je welvaart voeden.

Dit zijn 9 leefregels samengesteld door de beste financiële adviseurs ter wereld. Wie deze leefregels in acht neemt, zou in staat moeten zijn om iedere maand €500 extra over te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs