EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4151 tot 4155
Geplaatst op: vrijdag 30 december 2016

In China wordt er om de 5 dagen iemand miljardair

Wie rijk wil worden, gaat best zijn kans in China. Je hoort of leest hier en daar dat de economische groei in China niet meer is wat het geweest is. Nochtans bedraagt de groei nog steeds een van de hoogste ter wereld, niet slecht voor de 2e grootste economie van onze planeet. Deze indrukwekkend groei zorgt nog steeds voor immense rijkdom.

De welvaart groeit snel in China. Er is geen enkele regio ter wereld waar de inwoners sneller de status van miljardair bereiken dan in China. Uit de gegevens van 2015 blijkt zelfs dat er om de 5 dagen een nieuwe miljardair bij komt. In 2016 lag de groei van het aantal miljardairs in China zelfs hoger dan in de Verenigde Staten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 december 2016

Gigantisch pensioenfonds onder vuur in Samsung schandaal

Niemand blijft gespaard in een schandaal dat Zuid-Korea al weken in beroering houdt. Ook het nationale pensioenfonds van Zuid-Korea niet.

Het National Pension Service (NPS), met 626.69 miljard dollar aan vermogen het op twee na grootste pensioenfonds ter wereld, lijkt geen schone handen te hebben.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 december 2016

Italië mag liquiditeit Monte dei Paschi verzekeren van Europa

De Europese Commissie staat toe dat Italië de liquiditeitgarantie voor zijn banken verlengt tot 30 juni volgend jaar. Dat geldt ook voor de probleembank Monte dei Paschi, meldt de Commissie. Ongeacht de omstandigheden zullen de Italiaanse banken daardoor middelen ter beschikking blijven hebben, zodat klanten steeds aan hun geld kunnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 30 december 2016

Tien best gelezen artikelen van 2016

Zoals u gemerkt heeft zijn we op Marketupdate het afgelopen jaar meer gaan berichten over geopolitieke ontwikkelingen. Niet alleen omdat we dat belangrijk vinden, maar ook omdat veel van onze lezers dit soort artikelen weten te waarderen. Dat blijkt ook als we de balans opmaken van de best gelezen artikelen van het afgelopen jaar, want daarvan behoort de meerderheid tot deze categorie.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 30 december 2016

Brexit heeft beleggers niet geholpen

De Britse aandelenmarkt sluit het jaar af met een nieuw record, maar dat wil niet zeggen dat beleggers veel wijzer zijn geworden van de Brexit. De FTSE 100 index ging na de Brexit weliswaar met 15% omhoog, maar dat was alleen als je rekent in Britse ponden. Reken je het rendement om naar euro’s, dan blijkt dat de aandelen op hetzelfde niveau staan als begin dit jaar. In dollars staat de FTSE 100 index zelfs een paar procent lager dan aan het begin van het jaar.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs