Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 4151 tot 4155
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 oktober 2016

Twee grote hedgefondsen veranderen van mening over Deutsche Bank

De grootste bank van Duitsland is sinds medio september in zwaar weer beland. In die beruchte maand werd duidelijk dat er een hoge boete boven het hoofd hangt van Deutsche Bank en als gevolg daarvan dumpten heel wat beleggers hun aandelen. Twee grote hedgefondsen zijn onlangs van mening veranderd over de Duitse probleembank.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 11 oktober 2016

Syrië uiteraard… en wie praat over Jemen?

Tijdens een begrafenisplechtigheid in Sanaa, de hoofdstad van Jemen, zijn zaterdag 140 mensen om het leven gekomen en nog eens 525 gewond.

Onder de slachtoffers talrijke politici en officials die onderhandelingen voeren voor de vrede in de regio. Volgens April Alley, de Jemen-specialiste van de International Crisis Group, zal dit bloedbad zware gevolgen hebben voor het vredesproces in het land.

De situatie in het land Arabische land vertoont steeds meer gelijkenissen met Syrië. Ook hier staat een president (Abd Rabbo Mansour Hadi) – die de controle over delen van het land kwijt is – tegenover een groep rebellen (de Houti’s), die de steun genieten van vreemde mogendheden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 oktober 2016

Aandelenmarkten in startpositie voor melt-up fase

In de afgelopen week kregen we behoorlijk wat tegenstrijdig nieuws op macro-economisch vlak te verwerken, met name uit de VS. Daar lijkt de economie momenteel warm en koud te blazen. Het is dan ook niet zo uitzonderlijk dat de beurzen in de voorbije week dicht bij huis bleven.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 oktober 2016

Athene krijgt 1,1 miljard uit EU-noodfonds

Griekenland krijgt per direct 1,1 miljard euro uitgekeerd uit het Europese noodfonds.

Maar Athene moet nog even wachten op 1,7 miljard euro voor het wegwerken van betalingsachterstanden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 oktober 2016

9 tips voor een rijk leven

Rijk word je – helaas – niet van de ene op de andere dag. Hoewel, helaas … de tocht om rijk te worden is minstens zo spannend als de rijkdom zelf. Om die tocht tot een goed einde te brengen, geeft succes coach Tony Robbins 9 waardevolle tips.

De tocht naar rijkdom is voor iedereen anders. Voor de ene gaat het wat sneller dan de andere, maar met de juiste instelling kan iedereen zijn doel bereiken.

Dit is wat je moet doen …