EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41506 tot 41510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

Hoe kan Amerika de kapitalistische motor herstellen?

De gigantische groei van de wereldeconomie na de Tweede Wereldoorlog is in grote mate te danken aan Amerikaanse ondernemers. De kapitalistische groeimachine verspreidde de boodschap van de vrije markt in de wereld en transformeerde de American dream in een globale realiteit. Sinds de crisis van 2007-2008 sputtert die machine echter.The Economist stelt plannen voor om ze te herstellen.

Het liberaal blad identificeert de drie belangrijkste elementen van het Amerikaans kapitalisme en ontdekt dat die alle drie al minstens een decennium in verval zijn:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

Nederlanders werken het minst van alle Europeanen

Iedereen is de afgelopen 12 jaar minder gaan werken, maar Nederlanders hebben het helemaal goed voor elkaar. We werken het minste van alle landen in de EU.

Iedereen is de afgelopen 12 jaar minder gaan werken, maar Nederlanders hebben het helemaal goed voor elkaar. We werken het minste van alle landen in de EU.

Nederlanders met een baan, werkten in 2011 gemiddeld 1379 uur. Dat blijkt uit cijfers van de OESO, de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling, die bestaat uit 34 landen wereldwijd.

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

Pimco: VS moet 1,6 biljoen bezuinigen

De VS zitten middenin de 'ring of fire'. In de komende 5-10 jaar moet er worden bezuinigd en/of belastingen worden verhoogd ter grootte van 11% van het bbp. Dat is $1,6 biljoen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

'VS dreigt op Griekenland te gaan lijken'

De Verenigde Staten dreigen met hun grote staatsschuld Griekenland achterna te gaan. Als er de komende jaren niets aan de schuld wordt gedaan, dan verliest het land zijn sterke positie op de financiële markten. Dat stelt de oprichter van de grote internationale vermogensbelegger Pimco, Bill Gross, in een dinsdag gepubliceerd rapport.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

Hedgefondsen zijn positief over de zilverprijs

Zilver is volgens een aantal hedge fund managers het edelmetaal bij uitstek. Veel investeerders zijn zeer positief over het witte edelmetaal en denken dat zilver zal gaan ‘outperformen’ nu centrale banken wereldwijd de liquiditeitskraan hebben opengezet. Dat betekent voornamelijk dat zilver het in de toekomst naar verwachting beter zal doen dan goud. In het derde kwartaal hebben investeerders voor 717,2 metrische ton aan verhandelbare zilverproducten gekocht, het hoogste bedrag sinds een jaar. Analisten verwachten dat de zilverprijs de komende drie kwartalen zal stijgen naar gemiddeld $38,- per troy ounce ounce, aldus persbureau Bloomberg.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs