EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41511 tot 41515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 september 2012

China Crash 2012 (?)

They warned that the centrally planned, export-dependent economy, could not sustain itself year after year.

They warned that the centrally planned, export-dependent economy, could not sustain itself year after year.

But through multiple crises, China has motored along, lifting hundreds of millions of people out of poverty in the process.

But things appear to be different this time. Corporate profits are tanking, and the Shanghai Composite is at the same levels it was during the depths of the 2008-2009 crash. A hard landing has hit the corporate sector.

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: zondag 16 september 2012

Koopkracht op drie jaar met 5 procent gedaald

De gemiddelde Belg heeft zijn koopkracht de jongste drie jaar met ruim 5 procent zien dalen. Dat heeft de krant De Tijd berekend op basis van cijfers van het Federaal Planbureau. Er wordt daarbij opgemerkt dat het gezamenlijke reële inkomen van de Belgische bevolking voor het derde jaar op rij een daling heeft gekend. Daarmee ligt het reële inkomen van de Belgische consument inmiddels 2,8 procent lager dan drie jaar geleden. Er wordt echter benadrukt dat het aantal bewoners op drie jaar tijd met 2,6 procent is gestegen, waardoor de koopkracht van de gemiddelde Belgische consument met 5,3 procent zou zijn gedaald. De achteruitgang wordt geweten aan een combinatie van uiteenlopende factoren. Daarbij wordt gewezen op de economische crisis, de lage rentes, de inflatie en de gestegen directe belastingen. (MH)

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 16 september 2012

Einde van westbank?

Growing economic protests in the West Bank could lead to increased regional instability and perhaps even the end of the Palestinian Authority, experts are warning. At this point, however, they say the protests are unlikely to result in an eruption of violence against Israel.

The unrest began last week in response to the rising cost of living in Palestinian cities, as well as to a delay in paying P.A. employees. Thousands of protesters in Nablus and Hebron burned tires and threw stones on Monday, injuring 50 people.

Lees verder op jta.org
Geplaatst op: zondag 16 september 2012

Beurzen Midden-Oosten omhoog ondanks rellen

Beleggers in het Midden-Oosten trokken zich zondag weinig aan van de gewelddadige protesten tegen de anti-islamfilm 'Innocence of Muslims'. De aandelenmarkten in de regio waren vooral positief gestemd na de bekendmaking van nieuwe stimuleringsmaatregelen door de Amerikaanse Federal Reserve.

De aandelenbeurs in Egypte bereikte zondag in de tussentijdse handel met een winst van 2,3 procent het hoogste niveau sinds januari vorig jaar. De markt in Abu Dhabi klom 0,8 procent. De beurzen in Oman, Qatar, Dubai en Bahrein noteerden plussen tot 0,6 procent. Alleen in Saudi-Arabië en Koeweit stonden lichte minnen op de borden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 16 september 2012

We moeten voorkomen dat Duitsland afhaakt.

Waarom wordt er in Duitsland dan wel intensief gedebatteerd en laat Nederland zo'n ingrijpend besluit van de ECB vrij apathisch over zich heenkomen?

Waarom wordt er in Duitsland dan wel intensief gedebatteerd en laat Nederland zo'n ingrijpend besluit van de ECB vrij apathisch over zich heenkomen?

Nu het constitutionele hof gesproken heeft, zijn we weer even in een rustige fase van de eurocrisis beland. Maar daarmee is de onvrede onder de bevolking nog niet verdwenen. Het lijkt erop dat in Duitsland de weerstand tegen het ESM en de politiek van de ECB veel groter en explicieter is dan in Nederland. Dit kan niet verklaard worden door de grotere vrijgevigheid van Nederlanders. Waarom wordt er in Duitsland dan wel intensief gedebatteerd en laat Nederland zo'n ingrijpend besluit van de ECB vrij apathisch over zich heenkomen?

Lees verder op volkskrant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs