EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41511 tot 41515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Italianen bestolen door hun belastingdienst

Schandaal in Italië: particuliere belastinginners en ambtenaren staken €100 miljoen aan geïnde belastinggelden in eigen zak.

Schandaal in Italië: particuliere belastinginners en ambtenaren staken €100 miljoen aan geïnde belastinggelden in eigen zak.

Nieuwe bezems vegen schoon. Dat was toch de indruk toen afgelopen winter de Italiaanse Fiod het skidorp Cortina d'Ampezzo binnenstebuiten keerde, op zoek naar zwart afgerekende brillen, designertasjes en kopjes koffie. Ook de wintersportgangers in hun glanzende bolides werden langs de fiscale meetlat van Mario Monti gelegd. Enfin, u kunt het hier teruglezen. 

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Dow Jones op hoogste punt in bijna 5 jaar!

Wat is goed en wat is slecht? Het rapport over de banenmarkt in de U.S. bezorgde ons een wat ongemakkelijk gevoel. Akkoord, er zijn minder Amerikanen (officieel) werkloos en er zijn meer senioren aan het werk. Op dat vlak was september ongetwijfeld een meevaller.

Maar minder gunstig is dat de bedrijven de boot afhouden wanneer het op aanwervingen betreft. Kevin Caron van Stifel, Niclaus & Co woog beide elementen op een schoteltje tegen elkaar af en kwam toch tot de conclusie dat het positieve het zwaarst door woog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

De Amerikaanse werkloosheidscijfers deel2: Part-Time banen

We already noted the absolutely stunning surge in reported Household Survey jobs which "added" 873,000 jobs, or the most since 2003 and the second most in the past decade, which was just a little bit off the Household Survey used in the monthly NFP jobs changes, which came at 114,000, or about 8 times less. But what was the reason for this epic jump in Household survey jobs? Simple, and those who have read our series on America's transition to a part-time worker society know the answer. The reason is that the number of part-time people employed for economic reasons soared by 582,000 to 8,613,000, the most since October 2011, and the largest one month jump since February 2009, when "restoring" confidence in the economy was all the rage... and just before the Fed announced the full blown QE1 in March of 2009. Odd symmetry.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Macrocijfers Amerika laten AEX index en BEL20 stijgen

Nadat beleggers gisteren weinig kooplust kregen na het rentebesluit van de ECB was het vandaag het banencijfer en de cijfers over de werkeloosheid in de Verenigde Staten dat de beurzen flink inspireerde. Kort na opening gingen de koersen van de AEX index en de BEL20 met enkele tienden van een procent omhoog.

Met het banencijfer en het werkeloosheidspercentage in het vooruitzicht ging in de ochtend eerst de aandacht naar Spanje. De rente voor de Spaanse staatsleningen daalde licht en de reden hiervan kon gezocht worden in het nieuws dat de Eurozone waarschijnlijk investeerders op staatsleningen uit Spanje tegemoet zal komen. De tegemoetkoming zal komen uit het garant staan zodat het aantrekkelijker zal worden om de staatsleningen af te nemen. De kans dat Spanje dan om een steunaanvraag uit het steunfonds ESM (European Stability Mechanism)  zal aankloppen neemt daardoor af.

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Roubini: "Amerikaanse bankensector is er slechter aan toe dan ooit tevoren"

Schijn bedriegt vaak, ook in de bancaire wereld. Op het eerste gezicht lijkt er in de bankensector in de U.S. niets bijzonders aan de hand te zijn. De grootbanken maken meer winst dan ooit te voren, ze voelen de wind weer volop in de zeilen blazen. Van een crisisgevoel is geen sprake.

Nouriel Roubini waarschuwt dat we een vals gevoel van veiligheid krijgen, want in werkelijkheid is de situatie in de Amerikaanse bankensector verre van fraai. Meer nog: de Amerikaanse bankensector is er slechter aan toe dan ooit tevoren, tenminste als we Roubini mogen geloven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs