Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 41516 tot 41520
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 7 augustus 2012

Zilverprijs naar $250, $350, $450?

Vooralsnog noteert de zilverprijs zo rond de $28,- per troy ounce. In de video hieronder wordt onder andere gesproken over de vermeende manipulatie van zilver door een aantal banken. Volgens Jeff Nielson krijgen we vanzelf een 0 achter de prijs van fysiek zilver te zien. Tevens verwacht hij ook dat de waarde van zilverpapier op termijn waardeloos zal zijn. Die divergentie tussen het fysieke zilver en het zilver op papier zal toenemen. Lees ook: The Great Price Divergence Between Physical Silver And Its Paper Contracts

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 augustus 2012

UH-OH: Hedge funds gaan voluit short!

Het zijn grillige dagen op de beurs. En je zou het niet verwachten, maar we krijgen tegenwoordig koopsignalen uit allerhande hoeken van de markt, zelfs van de gevreesde hedge funds.

Recent was er nog het extreem pessimisme van analisten op Wall Street: een quasi perfect signaal om voluit in de markt te gaan. Vandaag kregen we een grafiek in onze mailbox die dit krachtig koopmoment onderstreept.

Hedge funds zitten weer vol in de shorts, waarmee het merendeel van de managers rekent op een (sterke) daling van de beurs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 augustus 2012

Harry Dent: "De Dow Jones index zal naar 3.000 punten vallen. in luttele seconden"

Harry Dent, al jaren een advocaat van de deflatoire beurstheorieën, werpt zich inmiddels op als dé beer in het analistenkorps.

Dent jongleert al een tijdje met zijn koersdoel voor de Dow Jones index van 3000 punten. Een target die wat hem betreft de komende 3 jaren bereikt wordt. Hij gaat zelfs nog een stapje verder bij Maria op CNBC: beleggers in aandelen mogen blij zijn als ze een neutraal rendement behalen in het komende decennium!

Bron: geennieuws.com
Geplaatst: dinsdag 7 augustus 2012

Heeft u nog Euro's ?

Het is niet de eerste keer dat wij op deze site waarschuwen voor het koersverlies van de Euro en als u nog over enkele spaarcenten, die u mocht houden van Den Haag,  beschikt wat u met die Euro’s zou  kunnen doen.  Wij zijn geen financieële adviespagina, zijn gelukkig onafhankelijk, maar gebruiken gewoon terwijl wij niet naar Mart Smeets, Kromo, dike Willem en andere verdwaasden zitten te kijken ons gezonde verstand. En daartoe behoort het argwanend in de gaten houden van de Euro koers, die zeker de laatste jaren heftige schokken vertoont en duidelijk aan het zakken is ten opzichte van o.a de Amerikaanse dollar.

In de  de grafiek hierboven, die een verloop van de Euro vertoont, beginnend in 1999  toen  de Euro op 1.20 stond , kunt u de spectaculaire stijgingen zien van onze munt die op het hoogtepunt steeg naar rond de 1.50 om daarna de laatste jaren en zeker maanden een daling in te zetten vergelijkbaar met een nadering naar de polderbaan van Schiphol. 

Bron: zilverenlach.nl
Geplaatst: dinsdag 7 augustus 2012

Ook Andorra wil failliet - Euro vanaf 2013

Zojuist een email gekregen van knm.nl. Eerst dacht ik om wat te kunnen verkopen, maar nee, het was om ons op de hoogte te stellen van het heugelijke feit dat waarschijnlijk ook het mierenstaatje Andorra zich in het euro-avontuur stort. Staat ook op hun website

Maar wacht nog even met de vlag uithangen -  pas vanaf 1 juli 2013 mogen de ongelukkigen eigen euromunten slaan. De vraag is WHY? Waarom wil Andorra een munt invoeren die niemand wil hebben? En wie heeft die beslissing dan genomen?