EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41516 tot 41520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Olieprijs sluit lager

De olieprijs is dinsdag na een volatiele dag met verlies gesloten. Hoop dat Spanje snel om steun zal vragen en een zwakkere dollar zorgden voor steun, maar bij gebrek aan belangrijke economische data bleef de markt zoeken naar richting.

De novemberfuture voor een vat ruwe olie sloot dinsdag op de New York Mercantile Exchange uiteindelijk 59 cent, of 0,6%, lager op $91,89.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Spanje zet Wall Street op verlies

De beurzen in New York stonden dinsdag op verlies. Onduidelijkheid over de eventuele aanvraag van Europese steun door Spanje zorgde voor een afwachtende stemming.

De beurzen in New York stonden dinsdag op verlies. Onduidelijkheid over de eventuele aanvraag van Europese steun door Spanje zorgde voor een afwachtende stemming.

Ruim een half uur voor het slot stond de Dow-Jonesindex 0,4 procent lager op 13.456 punten. De S&P 500 zakte 0,2 procent tot 1442 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq leverde 0,1 procent in tot 3109 punten.

Spanje speelde net als in Europa een hoofdrol in de bespiegelingen van beleggers. Maandagavond waren er geruchten dat Spanje klaar zou staan om Europese noodsteun aan te vragen. Dinsdag ontkende de Spaanse premier Mariano Rajoy echter dat de aanvraag aanstaande is.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Bloomberg: "Zilver kan nu naar 50 dollar tegen eind 2012"

En wij maar denken dat we de enige positieve analisten zijn voor zilver. Het blijkt echter dat we tegenwoordig in goed gezelschap verkeren.

En wij maar denken dat we de enige positieve analisten zijn voor zilver. Het blijkt echter dat we tegenwoordig in goed gezelschap verkeren.

Bloomberg, niet de minste in de financiële media, pakte uit met een reportage over zilver en gaf meteen aan waarom de zilverprijs nog dit jaar naar 50 dollar kan.

Toeval of niet, ook Slim Beleggen publiceerde vandaag zijn wekelijkse column met de ronkende titel: Tijd voor zilver om te blinken

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Dreigende afsplitsing Catalonië begin van het einde van de EU?

Het steeds meer macht en geld opeisende Brussel ziet tot zijn schrik dat het centralistische integratiebeleid in steeds meer Europese landen een averechts effect heeft en juist wrevel en grote maatschappelijke spanningen veroorzaakt. Spanje, dat dankzij de invoering van de euro steeds verder de economische, financiële en sociale afgrond inglijdt, dreigt hiervan het eerste slachtoffer te worden. In de regio Catalonië, waar men toch al nooit blij was met 'Madrid', eist men nu massaal onafhankelijkheid. De dreigende afsplitsing van de economisch belangrijkste regio van Spanje zou wel eens het begin van het einde van de Europese Unie in zijn huidige vorm kunnen betekenen.

De escalerende spanning tussen Madrid en Barcelona, behalve op voetbalgebied ook op talloze andere terreinen eeuwige rivalen, is niet enkel te wijten aan de afgelopen vier crisisjaren. Het Catalaanse wantrouwen tegenover het machtscentrum in Madrid is altijd al zeer groot geweest.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Iraanse munt stort in twee dagen 20% in, 80% in één jaar!

Terwijl de Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad blijft beweren dat de Westerse sancties zijn land niet of nauwelijks raken (2) blijkt uit de realiteit juist het tegendeel. De Iraanse rial verloor afgelopen zondag maar liefst 17% van zijn waarde en gisteren nog eens 2% tot 6%, waardoor de munt in één jaar tijd 80% minder waard is geworden. Dat de regering in Teheran in werkelijkheid doodsbang is voor een economische instorting blijkt uit het feit dat het de door de staat gecontroleerde Iraanse media verboden werd om ook maar iets over de instorting van de munt te berichten.

Een Iraanse parlementariër zegt ondertussen voldoende handtekeningen te hebben verzameld om president Ahmadinejad te dwingen zich aan een verhoor over de steeds ernstiger wordende economische crisis in het land te onderwerpen. De geplaagde president lag eerder dit jaar ook al onder vuur van het parlement vanwege zijn publieke onenigheid met de Iraanse opperleider Ayatollah Khamenei.

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs