EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41541 tot 41545 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

Socialisme zal de rijken armer maken, maar ook de armen zullen armer worden

[video]

De Hongaars-Amerikaanse miljardair Thomas Petterffy geeft in de aanloop van de Amerikaanse verkiezingen miljoenen dollars uit aan een reeks filmpjes waarin hij waarschuwt voor socialisme.

[video]

De Hongaars-Amerikaanse miljardair Thomas Petterffy geeft in de aanloop van de Amerikaanse verkiezingen miljoenen dollars uit aan een reeks filmpjes waarin hij waarschuwt voor socialisme.

‘Ik groeide op in een socialistisch land en ik heb gezien wat het met mensen doet. Er is geen hoop, geen vrijheid en geen prestatiedrang,’ aldus Petterffy, die fortuin maakte op Wall Street. ‘Mijn land werd armer en armer en dat zie ik nu ook hier gebeuren.’

Peterffy zou 5 à 10 miljoen dollar aan de campagne willen besteden en de spot zal op tv vertoond worden in Ohio, Wisconsin,  en mogelijk Florida.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

Centrale banken kopen steeds meer... aandelen!

Het klinkt misschien vreemd in de oren, maar toch is het de harde realiteit: steeds meer centrale banken kopen steeds meer aandelen. En hier zit zelfs een duidelijke logica achter. Ook de centrale bankiers beseffen dat een investering in staatsobligaties weinig tot niets meer oplevert. Dus wordt er logischerwijs naar alternatieven gezocht.

De centrale banken gelden als de meest conservatieve investeerders in de wereld, maar ook zij ontsnappen niet aan het gegeven dat op heel wat kortlopende obligaties een negatieve rente ingeleverd wordt. Dat geldt op de eerste plaats voor ‘veilige’ landen zoals Duitsland, landen waarvan de obligaties momenteel het populairst zijn onder beleggers… kan u nagaan!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

Europese Unie wint Nobelprijs voor de Vrede

Voor haar bijdrage aan 54 jaar van 'vrede, verzoening, democratie en mensenrechten in Europa' heeft de Europese Unie de Nobelprijs voor de Vrede gewonnen. Dat heeft het Nobelcomité in Oslo bekendgemaakt.

Thorbjørn Jagland, voorzitter van het Nobelcomité, zegt dat de EU zich met succes heeft ingezet om Europa 'van een continent van oorlog tot een continent van vrede te maken'.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

“Spanje probeert uit de storm te blijven”

Het European Stability Mechanism (ESM), bestemd om Europese landen in problemen overeind te houden, is nu officieel operationeel. David Carbon van DBS in Singapore gaat er van uit dat Spanje als eerste land bij het ESM aan de deur zal komen kloppen met een steunaanvraag.

Spanje heeft daar voorlopig weinig zin in, ondanks een economie in recessie en financieringskosten die onhoudbaar hoog zijn. Madrid blijft verstoppertje spelen omdat het protest in eigen land tegen de besparingsmaatregelen de politieke toekomst van de huidige generatie hypothekeert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

Britse bouwproductie scherp gedaald

De Britse bouwproductie is in augustus met 11,6 procent gedaald in vergelijking met een jaar eerder. Dat maakte het Britse bureau voor de statistiek vrijdag bekend.

Op maandbasis was sprake van een krimp van de Britse bouwproductie met 0,9 procent. De malaise op de Britse bouwmarkt was een van de belangrijkste redenen voor de economische neergang in de eerste helft van dit jaar.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs