Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 41541 tot 41545
Bron: geennieuws.com
Geplaatst: dinsdag 7 augustus 2012

Heeft u nog Euro's ?

Het is niet de eerste keer dat wij op deze site waarschuwen voor het koersverlies van de Euro en als u nog over enkele spaarcenten, die u mocht houden van Den Haag,  beschikt wat u met die Euro’s zou  kunnen doen.  Wij zijn geen financieële adviespagina, zijn gelukkig onafhankelijk, maar gebruiken gewoon terwijl wij niet naar Mart Smeets, Kromo, dike Willem en andere verdwaasden zitten te kijken ons gezonde verstand. En daartoe behoort het argwanend in de gaten houden van de Euro koers, die zeker de laatste jaren heftige schokken vertoont en duidelijk aan het zakken is ten opzichte van o.a de Amerikaanse dollar.

In de  de grafiek hierboven, die een verloop van de Euro vertoont, beginnend in 1999  toen  de Euro op 1.20 stond , kunt u de spectaculaire stijgingen zien van onze munt die op het hoogtepunt steeg naar rond de 1.50 om daarna de laatste jaren en zeker maanden een daling in te zetten vergelijkbaar met een nadering naar de polderbaan van Schiphol. 

Bron: zilverenlach.nl
Geplaatst: dinsdag 7 augustus 2012

Ook Andorra wil failliet - Euro vanaf 2013

Zojuist een email gekregen van knm.nl. Eerst dacht ik om wat te kunnen verkopen, maar nee, het was om ons op de hoogte te stellen van het heugelijke feit dat waarschijnlijk ook het mierenstaatje Andorra zich in het euro-avontuur stort. Staat ook op hun website

Maar wacht nog even met de vlag uithangen -  pas vanaf 1 juli 2013 mogen de ongelukkigen eigen euromunten slaan. De vraag is WHY? Waarom wil Andorra een munt invoeren die niemand wil hebben? En wie heeft die beslissing dan genomen?

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 7 augustus 2012

Verschil in rente Eurozone loopt flink op

De spread tussen de rente die de rijke (Noord) Europese landen en de arme (zuid) Europese landen moeten betalen is het afgelopen jaar flink opgelopen.

De rente die Nederland en Duitsland, maar ook Finland en Oostenrijk moeten betalen op een 10 jaars staatsobligatie ligt sinds een aantal maanden (ruim) onder 2 procent.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 7 augustus 2012

Duitse bunds lager in de ochtendhandel

Duitse bunds noteren dinsdagochtend licht lager, bij relatief weinig richtinggevend nieuws.

De Europese aandelenmarkten putten dinsdag echter hoop uit de groeiende verwachting dat Spanje uiteindelijk toch een officiele aanvraag zal indienen bij de eurozone voor steun uit het European Financial Stability Fund (EFSF).

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 7 augustus 2012

Beurzen overwegend hoger

De Europese beurzen stonden dinsdag overwegend hoger. De rally van de afgelopen dagen lijkt daarmee in een rustig tempo te worden voortgezet. Beleggers zijn wel wat voorzichtiger nu de Europese hoofdgraadmeters rond de hoogste niveaus in 4 maanden tijd noteren.

,,De beurzen blijven goed liggen. Er lijkt wat meer rust in de markt te zijn gekomen na de belofte van de ECB om actie te ondernemen. De markt ligt er technisch ook sterk bij. Er is nog een hoop werk aan de winkel in Europa, maar beleggers lijken te begrijpen en te accepteren dat het tijd kost om de schuldencrisis op te lossen'', aldus handelaar Erik Nugteren van Hof Hoorneman Bankiers.