EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4161 tot 4165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 maart 2017

Tijd voor een Europese nucleaire supermacht?

Binnen de Europese Unie wint het idee om een eigen kernwapenprogramma op te richten steeds meer veld. Volgens de New York Times ‘bewijst het dat Europa steeds beter begrijpt dat drastische stappen nodig kunnen zijn om de naoorlogse orde te beschermen in het tijdperk van het Trump-presidentschap, een weer oplevend Rusland en de mogelijkheid van een groepering van beide.’ Tijd voor een Europese nucleaire supermacht? Kort na de verkiezing Donald van Trump haalde het Duitse parlementslid Roderich Kiesewetter de zaak van een Europese nucleaire optie al aan in de Bundestag. Ook Jaroslaw Kaczynski, voormalig Pools premier en huidig voorzitter van de regerende Partij voor Recht en Rechtvaardigheid (PiS), pleitte in februari in de Frankfurter Allgemeine voor ‘een Europese nucleaire supermacht’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 16 maart 2017

De Fed gelooft niet in groei

Waar de hele VS hoopt en verwacht dat de economie zal aantrekken door het besluit de rente op 1 procent te zetten, gelooft de Federal Reserve er he-le-maal niks van, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Sterker nog, de Fed gelooft voor de komende jaren in een groei van maximaal 2 procent. ‘Dat is natuurlijk geen enthousiasmerend verhaal.’

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 16 maart 2017

Europa euforisch na ‘overwinning’ van Rutte

Je moet het maar doen, 20% minder stemmen halen en toch als grote overwinnaar uit de verkiezingen komen. De VVD van Nederlands Premier Mark Rutte slaagde in deze opzet. Met 8 zetels minder blijft de VVD de grootste partij in Nederland. Dit zorgt voor euforie in Nederland, Europa én jawel … ook op de financiële markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 maart 2017

Bitcoin slurpt energie

Een bitcoin is bijna net zo duur als een ounce goud. Wat heeft u liever?

Een bitcoin is bijna net zo duur als een ounce goud. Wat heeft u liever?

Ik weet het voor mezelf wel. Ik ga voor goud, maar daarbij wil ik wél kunnen genieten van de snelheid en relatieve lage kosten van de transacties met bitcoin.

Ik wissel echter zelf zo snel mogelijk weer in voor goud.

Er is echter nog iets met bitcoin.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 16 maart 2017

6 manieren om meer geld in minder tijd te verdienen

Om de balans tussen werk en privéleven meer in evenwicht te brengen, zetten veel mensen de stap van voltijds naar deeltijds werken. Helaas betekent het in veel gevallen ook serieus minder loon. Daarom gingen we op zoek naar deeltijdse jobs die (relatief) goed betaald worden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs