EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4166 tot 4170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 maart 2017

6 obstakels die jou tegenhouden om rijk te worden

Rijk worden is niet eenvoudig, maar het wordt des te moeilijker wanneer er obstakels in de weg staan. Angst is een van de grootste obstakels. Er zijn verschillende soorten angst die in de weg staan tussen jou en je rijkdom. Zelfs de kleinste angst kan er al voor zorgen dat je niet veel verder geraakt dan een gewone bankrekening.

Ruim daarom deze 6 angsten op en de weg naar rijkdom ligt wagenwijd open.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 maart 2017

Navo: België maakt minste ruimte voor militaire uitgaven

België heeft het voorbije jaar bijna 3,91 miljard euro geïnvesteerd in landsverdediging. Dat betekende een stijging met 0,4 procent tegenover het jaar voordien.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 14 maart 2017

Er loert een crash van de olieprijs om de hoek

Na een periode van relatieve stabiliteit zit het zwarte goud opnieuw in onrustig vaarwater. Verschillende signalen wijzen erop dat de oliekraan opnieuw wagenwijd open gezet kan worden. Een nieuwe vloedgolf aan olie zal de olieprijs fors onder druk zetten. Het dieptepunt van 2016 kan zelfs getest worden volgens sommige analisten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 maart 2017

Mnuchin: Wereldhandel niet in balans

Het structurele tekort op de handelsbalans van de Verenigde Staten is volgens de Amerikaanse minister van Financiën Mnuchin een teken dat de wereldeconomie nog steeds niet in balans is. Daarom zal hij tijdens het eerstvolgende G20 topoverleg van ministers van Financiën en centraal bankiers in het Duitse Baden Baden opnieuw de aandacht vragen voor meer eerlijke concurrentie.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 14 maart 2017

Zal er een crypto opstaan die bitcoin overstijgt?

Er lijkt een grote verschuiving te ontstaan in voorkeur van bezitters van crypto munten. Als u dat dacht de meest gekke gebeurtenissen de wereld verlaten hebben, dan kan u zich gaan opmaken voor enkele grote verrassingen.

Bitcoin, ooit begonnen als 0, lange tijd enkele slechts enkele dollars waard, maar nu zeer stabiel boven de $1.000, sterker nog, waardevoller dan goud! Al jaren geleden schreef ik over de bitcoin en de waarschijnlijkheid dat deze digitale cryptomunt ooit waardevoller zou worden dan goud. Een gedachte die me destijds gek leek, maar zeker niet onwaarschijnlijk.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs