EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41661 tot 41665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Portugal keert terug op obligatiemarkt

Portugal heeft zich woensdag voor het eerst sinds het land Europese noodsteun ontving weer gemeld op de obligatiemarkten. Het land wist met succes korte leningen te verruilen voor langer lopende verplichtingen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Benzineprijzen rijzen de pan uit

De consument krijgt er flink van langs. Naarstig wordt gezocht naar nieuwe en ook oude oplossingen om geld in het laatje van de overheid te krijgen.

De consument krijgt er flink van langs. Naarstig wordt gezocht naar nieuwe en ook oude oplossingen om geld in het laatje van de overheid te krijgen.

De auto als melkkoe is al eeuwenoud, maar odet het nog steeds goed.

Dramatisch zijn de prijzen aan de pomp en je vraag je af waar al dat geld heen gaat.

Lees verder op linkelinks.nl
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

'Nu echte keuzes maken in aanpak Griekenland'

Europese politici moeten eindelijk een echte keuze maken in de aanpak van Griekenland: het land moet nog vele jaren met extra noodleningen en schuldverlichting worden ondersteund of de stekker moet uit de hele hulpoperatie worden getrokken. Die conclusie trekt hoogleraar financiële economie Sylvester Eijffinger nu de Griekse regering weer in gesprek is met haar internationale geldschieters over een volgend deel van de beloofde noodleningen.

,,Griekenland kampt met enorme structurele problemen. Het duurt zeker tien jaar voordat die zijn opgelost'', stelt Eijffinger. ,,Er is dus zeker een derde hulppakket nodig en misschien nog wel een vierde en een vijfde. Als men daar om politieke redenen niet aan wil, dan moet het verlies nu worden genomen. Voordat de rekening nog verder oploopt.''

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

'Dieptepunt op huizenmarkt voorbij'

Goed nieuws voor huizenbezitters. Het dieptepunt op de woningmarkt is voorbij, zeggen de makelaars van Makelaarsland.

Goed nieuws voor huizenbezitters. Het dieptepunt op de woningmarkt is voorbij, zeggen de makelaars van Makelaarsland.

Volgens de woningmarktindicator over september heeft de dalende trend aan bezichtigingen en verkopen zich vorige maand niet doorgezet. Sterker: in het hogere segment werden er zelfs meer huizen verkocht.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Centrale banken blazen zeepbellen maar kunnen groei niet stimuleren

Bill Gross, oprichter en fondsbeheerder bij PIMCO, is niet te spreken over de monetaire strategie van de Federal Reserve. De Fed zal in de komende 12 maanden voor meer dan 1000 miljard dollar aan cheques uitschrijven. De Europese centrale bank zal ongeveer hetzelfde bedrag in het systeem pompen.

Die injecties zijn bedoeld om de economische groei aan te zwengelen, maar zullen waarschijnlijk hun doel voorbijschieten. De centrale banken blazen volgens Gross hoofdzakelijk zeepbellen, maar kunnen helaas de groei niet stimuleren. Hun ingrijpen dreigt dus een slag in het water te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs