EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41681 tot 41685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Steeds meer autodealers in de problemen

De Europese autoverkoop daalt dit jaar met zes procent als gevolg van de kredietcrisis. Hoewel de markt op middellange termijn weer zal aantrekken, komt meer dan 20 procent van de autodealers in de financiƫle problemen. Dat voorspelt Roland Berger Strategy Consultants in haar studie 'Automotive Retail Business'. Veel autofabrikanten zijn niet op de hoogte van de financiƫle situatie van hun dealers, terwijl een gezond dealernetwerk en verkoopkanaal voor hen cruciaal zijn. Autofabrikanten zullen daarom ook in moeilijke marktomstandigheden dealers moeten ondersteunen bij het veiligstellen van omzet, marktaandeel en duurzame winstgevendheid.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Cruciaal overleg over Griekse bezuinigingen

De drie Griekse coalitiepartijen komen donderdag bijeen voor cruciaal overleg. Ze moeten voor 13,5 miljard euro aan hervormingen afspreken, maar de linkse partijen liggen dwars.

Als er geen akkoord komt, krijgt Griekenland geen noodsteun meer.

Volgens het ministerie van Financiƫn in Athene wil de regering 11,5 miljard euro bezuinigen. Extra belastingen moeten 2 miljard opleveren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Yacht: aanhoudende somberheid op arbeidsmarkt

Over het derde kwartaal kromp de vraag naar financieel specialisten weer fors.

Over het derde kwartaal kromp de vraag naar financieel specialisten weer fors.

Dat blijkt uit de analyse "Trends en ontwikkelingen op de financiƫle arbeidsmarkt, 3e kwartaal 2012" van detacheerder Yacht, onderdeel van uitzendonderneming Randstad Holding.

De krimp in print- en onlinevacatures bedraagt 26,8% ten opzichte van het derde kwartaal 2011. Uitschieters in negatieve zijn de finance manager met 37%, financial controller met 31% en accountancyfuncties met een daling van 30%.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Apple kan het eerste bedrijf worden met een beurswaarde van 1 biljoen dollar

Zal de beurswaarde van Apple in 2015 meer dan 1.000 miljard dollar bedragen? Veel waarnemers denken van wel, sommigen geloven zelfs dat die klip al volgend jaar kan gerond worden. Voorwaarde is dat de koers van het aandeel aan het huidige tempo blijft stijgen.

Michael E. Driscoll, van Metamarkets, is Ć©Ć©n van de believers. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het verwerken van data en het doen van voorspellingen. Driscoll ziet de beurswaarde van Apple nog met 50 % toenemen, die beurswaarde bedraagt nu ongeveer 650 miljard dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Voorbeurs: Hallo Madrid? Hallo...?

Tja, Spanje.... Wie twijfelt er nog aan dat ook dit land een bailout krijgt? Vraag is alleen wanneer en tegen welke prijs en of het al dan niet samen met Italiƫ is. Vandaag beheerst het land vast de voorpagina's (en de koersen?), want het dient de ontwerpbegroting voor 2013 in. Karig en schraal, vrees ik.

Als belegger houdt u hier uw feeling met Madrid: hoofdindex Ibex 35 en - vooral - hier de tienjarige Spaanse staat en de spread daarvan met Duitsland. Als u dan toch bezig bent, pikt u de Italiaanse tienjaars rente en spread ook mee, want dat land moet obligatieveilingen slijten. Wat wordt de rente?

Lees verder op iex.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs