EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41686 tot 41690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 september 2012

Bodemvissen met Jim Rogers

“Beursbodems worden niet gevormd door 4-jarige lows. Ze eindigen wanneer de koersen lows van de voorbije 10 of 15 jaar neerzetten.”

“Beursbodems worden niet gevormd door 4-jarige lows. Ze eindigen wanneer de koersen lows van de voorbije 10 of 15 jaar neerzetten.”

Het bovenstaande is een uitspraak van Jim Rogers.

Er zit veel waarheid in hetgeen hij zegt. Belangrijke bodems die gekocht mogen worden, komen meestal pas na bijzonder lange correcties.

Het duurt een tijdje vooraleer de laatste optimist de handdoek in de ring gooit en er enkel nog pessimisten resteren.

Bodems worden gevormd door een bijzonder groot pessimisme.

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

Het belang van een stabiele munt

Nadat Nixon in 1971 het door goud gedekte geld uit het monetaire systeem verwijderde, veranderde de productie economie, waarin de middenklas werknemers fatsoenlijke lonen verdienden, in een krediet economie  voor speculanten, waarin financiers miljoenen dollars binnenhalen zonder iets te produceren. Een zombie economie, waarin de ene helft leeft van de inspanningen van de andere helft, waarin de armen en gehandicapten leven van uitkeringen, en de rijken van defensiecontracten, landbouwsubsidies, allerlei stimuleringssubsidies, zoals o.a. de miljoenen dollars besteed aan de “fake”  globale warming en "groene” energiegroepen, miljarden dollars werden gegeven aan de banken, en triljoenen dollars gepompt in het financiële systeem, opdat de rijke lieden hun geld niet zouden verliezen.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

AEX opent lager

De beurs in Amsterdam is maandag lager geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met verliezen aan de nieuwe handelsweek. Beleggers blijven bezorgd over de economische vooruitzichten en de financiële situatie in Griekenland en Spanje.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

James Bullard van St. Louis Fed vreest dat QE3 te vroeg werd gelanceerd

De waarschuwingen dat de monetaire politiek gevoerd door de Federal Reserve de inflatie in de hand werkt weerklinken steeds luider. James Bullard van de St. Louis Fed vreest dat QE3 te vroeg werd gelanceerd, hij denkt dat de centrale bank beter nog de kat even uit de boom had gekeken.

Bullard zou zelf gewacht hebben op duidelijkere signalen die er op zouden wijzen dat de economie inderdaad nog meer terrein verliest alvorens te starten met een programma voor de inkoop van obligaties. Hijzelf zou tegen de maatregel hebben gestemd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

AEX in het rood; Fugro stijgt 8%

De koersen in Amsterdam zakken weg. Fugro wint 8% na verkoop van het meerderheidsbelang in Geoscience

Om 09:05 uur staat de AEX 0,5% lager op 332,6 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs