EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41691 tot 41695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

AEX opent met winst

De beurs in Amsterdam is dinsdag met winst geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen hoger. Beleggers stapten weer voorzichtig in de markt na de verliesbeurt van een dag eerder.

De AEX-index in Amsterdam noteerde na enige minuten handelen 0,2 procent hoger op 330,25 punten. De MidKap-index klom 0,1 procent tot 532,94 punten. De beurzen in Frankfurt, Londen en Parijs stegen tussen 0,2 en 0,5 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Banken kunnen hogere aflossing afdwingen

De extra aflossing kan zelfs worden afgedwongen, zo meldt RTL Nieuws.

De extra aflossing kan zelfs worden afgedwongen, zo meldt RTL Nieuws.

Door de slechte huizenmarkt is één op de vijf Nederlandse huizen minder waard dan het bedrag waarvoor de hypotheek is afgesloten.

Banken kunnen klanten verplichten om het gat tussen de hypotheekwaarde van het huis en de echte waarde te dichten.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Italië is de ultieme nachtmerrie van Duitsland

Iets buiten Napels begint de A3 autosnelweg. De werken aan deze autostrade zijn in de jaren ’60 opgestart, maar zijn nog altijd niet beëindigd. De A3 staat in Italië voor een project dat handenvol geld heeft verslonden en dat uiteindelijk nergens toe heeft geleid. Die A3 kan symptomatisch zijn voor wat de kwaal van Zuid-Europa wordt genoemd.

De autoweg staat namelijk voor de corruptie die de Italiaanse samenleving van boven tot beneden in haar greep houdt. De aanleg was alleen bedoeld om de lokale bevolking te werk te stellen, zonder dat er aan een economisch nut was gedacht. Italië vormt op die manier de ultieme nachtmerrie van Duitsland, de Duitsers vrezen dat ze dit soort projecten tot in het oneindige zullen mogen financieren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Nikkei sluit met verlies

In Tokio, waar beleggers terugkeerden na een lang weekeinde, is de beurs dinsdag met verlies gesloten. Beleggers vrezen dat bedrijven bij de publicatie van de kwartaalcijfers de jaarverwachtingen neerwaarts zullen bijstellen als gevolg van de verslechterde economische vooruitzichten. De Nikkei eindigde 1,1 procent lager op 8769,59 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Julius Bär schrapt 1000 banen

De Zwitserse bank Julius Bär gaat na de geplande overname van de internationale vermogensbeheeractiviteiten van Bank of America circa 1000 van de in totaal 5700 banen schrappen. Dat maakte de bank dinsdag bekend.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs