EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41701 tot 41705 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Handel tussen Turkije en China van $25miljard naar $100miljard in 2020.

The Bank of China and Turkey's AKbank jointly launched a China business desk here Tuesday in a bid to provide various kinds of services to both Chinese and Turkish firms and enterprises.

The announcement was made by AKbank Chief Executive Officer Hakan Binbasgil and Executive Manager of Corporate Banking Unit of the Bank of China Wu Tianpeng in a press conference.

Lees verder op com.cn
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

'Credit Suisse-baas gearresteerd'

Kareem Serageldin, het voormalig hoofd van de CDO-afdeling van de Zwitserse bank Credit Suisse, is woensdag in Londen gearresteerd in verband met een handelsschandaal dat dateert uit 2007. Dat meldden woensdag diverse media op basis van anonieme bronnen.

CDO's (collateral debt obligation) zijn gebundelde doorverkochte pakketjes leningen, die aan de wieg stonden van de wereldwijde bankencrisis in 2007 en 2008. Handelaren van Credit Suisse zijn betrapt bij het verdoezelen van hun verliezen op pakketjes met hypotheken als onderpand.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Nieuwe rellen in Spanje en Griekenland

Twee video's op Biflatie.nl uit Athene en uit Madrid voor diegene die van sensatie houden. Een Spaanse politieagent uti Spanje kreeg er van langs van 5 demonstranten. Ook in Athene vlogen de bommen en granaten rijkelijk om de oren.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

QE ∞ blaast obligatiebubbel verder op

Nadat eerst Mario Draghi van de ECB de markten overtuigde alles in het werk te stellen om de euro te redden, volgde Ben Bernanke van de FED om de valutakraan open te draaien. Ten slotte was er Bank of Japan die mee wou doen aan het feestje. Al dit geld printen zorgt ervoor dat de bubbel voor obligaties onverminderd verder wordt opgeblazen.

Nadat eerst Mario Draghi van de ECB de markten overtuigde alles in het werk te stellen om de euro te redden, volgde Ben Bernanke van de FED om de valutakraan open te draaien. Ten slotte was er Bank of Japan die mee wou doen aan het feestje. Al dit geld printen zorgt ervoor dat de bubbel voor obligaties onverminderd verder wordt opgeblazen.

"It feels very much like an asset bubble," said one emerging markets banker in London. "You can't justify these valuations on paper." – "I am not sure if I have seen it better than this," added one veteran Latin American banker. "It feels like a bubble, but I can't say it is going to stop any time soon."

Dankzij de quantitative easing in de 3 werelddelen is er een enorme berg cash voorhanden. Uitgiftes van obligaties in de opkomende markten staat dit jaar al op een recordhoogte van $ 314 miljard, maar de zondvloed aan liquiditeiten zorgt ervoor dat er alsnog een enorm overschot is. Het grote verschil tussen vraag en aanbod zorgt ervoor dat de druk op de sector verder toeneemt, maar niemand wil de rit missen.

Zo was er een uitgifte van Zambia van $ 12 miljard waar 420 gegadigden op af kwamen. De liquiditeit zoekt voornamelijk aantrekkelijke rentevoeten op de primaire markt. Er wordt ingetekend op uitgiftes die vroeger alleen geld vonden op de secundaire markten. Landen als Paragay en Bolivia bereiden zich voor op een primaire uitgifte, voor Bolivia zou dat de eerste keer zijn in 90 jaar!

De bubbel wordt verder opgeblazen en staat op springen. Maar er staat nog steeds veel geld aan de zijlijn en er komt steeds nog meer geld bij. Liquiditeit blijft sterk en rentevoeten laag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

'Meer sluitingen autofabrieken op stapel'

Peugeot kondigde onlangs aan 8000 banen te schrappen en zijn fabriek in de plaats Aulnay te sluiten. De Franse autofabrikant verwacht dat de Franse markt dit jaar met 12 procent daalt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs