EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41716 tot 41720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Italië is de ultieme nachtmerrie van Duitsland

Iets buiten Napels begint de A3 autosnelweg. De werken aan deze autostrade zijn in de jaren ’60 opgestart, maar zijn nog altijd niet beëindigd. De A3 staat in Italië voor een project dat handenvol geld heeft verslonden en dat uiteindelijk nergens toe heeft geleid. Die A3 kan symptomatisch zijn voor wat de kwaal van Zuid-Europa wordt genoemd.

De autoweg staat namelijk voor de corruptie die de Italiaanse samenleving van boven tot beneden in haar greep houdt. De aanleg was alleen bedoeld om de lokale bevolking te werk te stellen, zonder dat er aan een economisch nut was gedacht. Italië vormt op die manier de ultieme nachtmerrie van Duitsland, de Duitsers vrezen dat ze dit soort projecten tot in het oneindige zullen mogen financieren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Nikkei sluit met verlies

In Tokio, waar beleggers terugkeerden na een lang weekeinde, is de beurs dinsdag met verlies gesloten. Beleggers vrezen dat bedrijven bij de publicatie van de kwartaalcijfers de jaarverwachtingen neerwaarts zullen bijstellen als gevolg van de verslechterde economische vooruitzichten. De Nikkei eindigde 1,1 procent lager op 8769,59 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Julius Bär schrapt 1000 banen

De Zwitserse bank Julius Bär gaat na de geplande overname van de internationale vermogensbeheeractiviteiten van Bank of America circa 1000 van de in totaal 5700 banen schrappen. Dat maakte de bank dinsdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

'Lagarde-lijst' van Griekse fraudeurs eist tweede dode

Een cd met 1.991 namen van Grieken die een bankrekening in Zwitserland hebben en die een paar maanden geleden door IMF-voorzitter Christine Lagarde aan Evangelos Venizelos, toenmalig Grieks minister van Financiën en huidig voorzitter van de socilalistische Pasok, is overhandigd, heeft een tweede dode geëist.

Een cd met 1.991 namen van Grieken die een bankrekening in Zwitserland hebben en die een paar maanden geleden door IMF-voorzitter Christine Lagarde aan Evangelos Venizelos, toenmalig Grieks minister van Financiën en huidig voorzitter van de socilalistische Pasok, is overhandigd, heeft een tweede dode geëist.

[...]

Sinds vrijdag zijn twee mannen die op de lijst staan dood teruggevonden. Tweemaal zou het om zelfmoord gaan. De eerste dode is voormalig vice-minister van Binnenlandse Zaken Leonidas Tzanis, die van fraude wordt verdacht en zich vorige week van het leven beroofde door ophanging.

Maandag dan was het de beurt aan Vlassis Kambouroglou, een rijke Griek die fortuin maakte in de defensie-industrie en dood is aangetroffen in de Indonesische hoofdstad Djakarta. Kambouroglou wordt ervan verdacht onrechtmatig 1,29 miljard dollar te hebben opgestreken bij defensiecontracten en steekpenningen te hebben betaald aan verschillende Griekse ministers.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

'Hogere opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal dinsdag waarschijnlijk hoger openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met winsten beginnen. Beleggers lijken weer voorzichtig in de markt te stappen na de verliesbeurt van een dag eerder.

,,De AEX begint 1 punt hoger. Beleggers zullen echter een afwachtende houding aannemen voorafgaand aan het kwartaalcijferseizoen, dat vanavond door het Amerikaanse Alcoa wordt afgetrapt. Men verwacht dat de kwartaalresultaten van de bedrijven zwak en teleurstellend zullen zijn. Ook wordt de stemming gedrukt door de waarschuwing van het IMF. Daarnaast brengt de Duitse bondskanselier Merkel vandaag een bezoek aan Griekenland", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs