EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41741 tot 41745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Duitse regering maakt weg vrij voor ESM

De Duitse regering heeft de weg vrijgemaakt voor de definitieve ratificatie van het Europese noodfonds ESM.

De regering nam een verklaring aan dat de bijdrage van Duitsland aan het fonds niet zonder instemming van het Duitse parlement kan worden verhoogd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

“Technologie biedt goed groeipotentieel”

Apple heeft in de afgelopen maanden natuurlijk de show gestolen in de technologiesector op de beurs van Wall Street, in zoverre zelfs dat andere technologieaandelen naar de achtergrond zijn geduwd. Uitzondering die de regel bevestigt, is Facebook.

Het Facebook-verhaal bezorgt echter heel wat investeerders nog altijd buikpijn. Buiten Facebook en Apple zijn er nog wel meer techno-aandelen die de moeite van het volgen waard zijn. Chris Hyzy van U.S. Trust ziet nog een stevig groeipotentieel in de sector weggelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Heet debat over bankenunie

Een bankenunie, als uitweg uit de crisis. Daarover vergadert het Europees Parlement op dit moment in Brussel. Het belooft een heet debat te worden. Want vooral landen die wel in de Europese Unie zitten, maar niet in de euro, voelen er maar weinig voor.

Eerder kwamen regeringsleiders in Brussel al overeen dat er één Europese toezichthouder moet komen voor alle banken. Nu heeft elk land nog zijn eigen toezichthouder.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Steeds meer fraude met internetbankieren

Er wordt steeds vaker gefraudeerd met internetbankieren. Het aantal fraudegevallen is in de eerste helft van dit jaar met 14% toegenomen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Italië iets goedkoper uit met korte lening

Italië was woensdag goedkoper uit met de verkoop van een kortlopende lening dan eind augustus, ondanks onzekerheid over de vraag wanneer Spanje om Europese steun zal vragen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs