EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41751 tot 41755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 1 oktober 2012

Goud en zilver ontploffen enigszins als Chuck Evans zijn mond open doet

Gold and Silver and surging this morning as the Fed's Charles Evans talks on CNBC of the need for more accomodative policy by the Fed. His 'infiniter' easing seems to have sparked this move as he clarifies the seeming psychopathy of the Federal Reserve's actions. His message clearly is that the amount doesn't matter (nor the unintended consequences), the printing and flooding of money into an already stuffed banking system will continue until morale improves.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2012

Goud heeft waarde, geld is een illusie

De relatie tussen goud en de hedendaagse crisis proberen wij aan de hand van dit artikel uit te leggen. Wij denken namelijk dat het loslaten van de goudstandaard een directe oorzaak is van de crisis die momenteel woedt in Europa en de wereld. We beginnen dit artikel eerst met een korte geschiedenis van goud.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2012

'Wall Street opent hoger'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen maandag naar verwachting hoger openen. Beleggers wachten nog op de inkoopmanagersindex van de Amerikaanse industrie en de bouwuitgaven, die een halfuur na aanvang van de handel bekend worden gemaakt.

Ook wordt uitgekeken naar een toespraak van Fed-voorzitter Ben Bernanke over het monetaire beleid van de Amerikaanse centrale bank. De focus van de Amerikaanse aandelenmarkten is deze week vooral gericht op het maandelijkse banenrapport, dat vrijdag naar buiten komt. Investeerders hopen dat het banencijfer meer duidelijkheid verschaft over de stand van de Amerikaanse economie.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2012

Pensioenfondsen staan er weer iets beter voor

De financiële positie van pensioenfondsen is eind september iets verbeterd ten opzichte van een maand eerder. De gemiddelde dekkingsgraad is 2 procentpunten gestegen naar 97 procent.

Dat blijkt uit de maandag gepubliceerde Pensioenthermometer van adviesbureau Aon Hewitt, die dagelijks de hoogte van de gemiddelde dekkingsgraad bijhoudt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2012

September tekent nieuw record faillissementen op

Tijdens de maand september zijn in België 1.190 ondernemingen failliet gegaan. Dat betekent een record voor een september-maand. Dat blijkt uit cijfers van consulent Graydon. Het vorige record dateert van vorig jaar, toen er 1.161 faillissementen werden geteld. Er wordt aan toegevoegd dat er voor de volgende periode ook weinig hoop op beterschap is. Over de eerste drie kwartalen van het jaar werden 7.959 faillissementen geteld. Dat betekende een stijging met 4,65 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. De meest getroffen sectoren blijven de horeca en de bouwnijverheid, maar er wordt volgens Graydon nu ook verschuiving opgemerkt van de kleinhandel naar de groothandel. Ook wordt gewag gemaakt van een heropflakkering van faillissementen binnen de sector van de zakelijke dienstverlening en het blijven groot aantal faillissementen binnen de transportsector. Gevreesd wordt dat dit jaar in totaal meer dan 11.000 faillissementen zullen worden geteld. (MH)

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs