Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 41766 tot 41770
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012

'Wall Street opent lager'

De beurzen in New York zullen vrijdag naar verwachting lager openen. Een tegenvallende Chinese exportgroei in juli zet de beurskoersen wereldwijd onder druk. Ook blijven beleggers terughoudend in afwachting van meer duidelijkheid over de mogelijke acties van de centrale banken.

Op macro-economisch vlak bleek voorbeurs dat de Amerikaanse importprijzen in juli onverwacht zijn gedaald met 0,6 procent. De exportprijzen stegen daarentegen sterker dan verwacht met 0,5 procent. Economen rekenden vooraf op een stijging van de invoerprijzen met 0,1 procent en op vlakke exportprijzen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012

Russische economie groeit 4 procent

De Russische economie is in het tweede kwartaal van dit jaar met 4 procent op jaarbasis gegroeid. Dat maakte het federale bureau voor de statistiek vrijdag bekend.

In het eerste kwartaal liet het bruto binnenlands product (bbp) nog een expansie van 4,9 procent zien. Een jaar eerder groeide het Russische bbp in het tweede kwartaal met 3,4 procent.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012

Meredith Whitney trekt weer aan alarmbel over de lokale overheden in de VS

Meredith Whitney was in een vorig leven een bekende analiste van banken op de beurs van Wall Street. Mevrouw Whitney werkt nu voor eigen rekening, met bijzondere aandacht voor de financiële situatie van de lokale overheden in de United States of America.

Zij waarschuwt al maandenlang voor een default op grote schaal van steden, counties en zelfs federale staten. Haar duistere voorspellingen zijn tot dusver geen bewaarheid geworden, hoewel het een onmiskenbaar feit is dat de financiële situatie van heel wat overheden op zijn zachtst gezegd penibel mag worden genoemd.

Bron: uitdaging.net
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012

Val van de Nieuwe Wereld Orde

From Globalization to Localization: The road to freedom does exist!

"We zijn dankbaar voor de medewerking van de Washington Post, the New York Times, Time Magazine en andere geweldige kranten en magazines waarvan de directeuren onze bijeenkomsten hebben bijgewoond en onze wensen veertig jaar hebben gerespecteerd. Het zou onmogelijk zijn geweest voor ons om het plan voor de wereld te ontwikkelen als we al die jaren onderworpen waren geweest aan spotlichten en publiciteit". Dit stelde David Rockefeller tijdens de Bilderberg-ontmoeting in 1991.

In 2012 zal de Nieuwe Wereld Orde grote nederlagen lijden voor hun totalitaire wereldregering en de geheime depopulatie-agenda. Deze nederlaag zal niet plaatsvinden als een gewelddadige revolutie, massaal protest en zelfs niet door mensen die de overheid smeken om veranderingen (alsof dat handjevol mensen de controle kunnen blijven uitoefenen over zeven miljard mensen). Nee, de nederlaag kan toegeschreven worden aan het massaal ontwaken van de wereldbevolking en een significant deel van de bevolking weigert simpelweg acties te ondernemen die indruisen tegen hun bewustzijn.

Bron: niburu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 augustus 2012

De hele wereld dagvaardt JPMorgan Chase

De hele wereld lijkt zakenbank JPMorgan Chase te dagvaarden in verband met het Libor-schandaal.

JPMorgan onthulde op donderdagochtend aan beurswaakhond SEC (Securities and Exchange Commission) hoezeer de grootste Amerikaanse bank betrokken is geweest bij het manipuleren van de rente.

Toezichthouders in onder meer de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Canada en Zwitserland hebben de bank om informatie en documenten gevraagd. JPMorgan Chase is gedagvaard door het Amerikaanse ministerie van Justitie, toezichthouder Commodity Futures Trading Commission (CFTC), beurswaakhond SEC, de Europese Commissie, de Britse financiële toezichthouder Financial Services Authority (FSA), de Canadese mededingingsautoriteit Competition Bureau, de Zwitserse mededingingsautoriteit Competition Commission en andere toezichthouders en bankiersverenigingen over de hele wereld.