Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 4181 tot 4185
Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 5 november 2016

De slow-motion coup van Erdogan… ‘Europa mag niet langer blijven toekijken’

In Turkije zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 11 Koerdische parlementsleden gearresteerd, waaronder de twee leiders van de Koerdische HDP. De aanhoudingen komen drie dagen nadat een tiental journalisten en medewerkers van de oppositiekrant Cumhuriyet hetzelfde lot ondergingen.

De Turkse schrijfster Asli Erdogan, die al sinds augustus in de gevangenis zit, smeekt Europa in een open brief om hulp:

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 5 november 2016

‘Slechts kwestie van tijd voor A.I. het internet overneemt’

Het is maar een kwestie van tijd vooraleer artificiële intelligentie (A.I.) het internet zal overnemen. Dat zegt Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX.

Het is niet de eerste keer dat Musk waarschuwt voor het gevaar van A.I., ondanks dat de Tesla-wagens van technologie voorzien zijn die hen toelaat autonoom te rijden.

Musk tweette de waarschuwing in reactie op een artikel in het magazine The Economist, waarin werd gesteld dat de recente aanvallen op het internet – op 21 oktober werden honderden websites waaronder Netflix, PayPal and Twitter urenlang uitgeschakeld – slechts ‘een begin van veel erger dreigen te zijn.’

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 5 november 2016

5 belangrijke levenslessen om miljonair te worden

Of jij ooit miljonair zal worden, hangt van enkele factoren af. De belangrijkste factor is hoe graag jij het écht wilt worden, wat je ervoor wilt doen en wat je ervoor wilt opofferen. Spijtig genoeg komen ze de miljoenen niet voor je deur neerleggen. Miljonair worden is actie ondernemen. 5 levenslessen kunnen jou daarbij helpen.

Thomas J. Stanley en William D. Danko schreven een boek over de verrassende miljonairs, niet de miljonairs die met hun geld te koop lopen, maar de miljonairs in uw straat. Dit zijn de miljonairs die niemand opmerkt. Hun fortuin kwam er niet van de ene op de andere dag, maar wel op een eenvoudige manier door 5 regels te volgen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 5 november 2016

Grafiek: Dit kan er gebeuren bij een overwinning van Trump

De volatiliteit is de afgelopen handelsdagen flink toegenomen. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat er de afgelopen week een verrassende omwenteling heeft plaatsgevonden bij de verkiezingskansen van Donald Trump. Twee weken geleden leek Trump geen enkele kans meer te maken, maar daar is de afgelopen week een complete verandering in gekomen.

Trump staat volgens sommige peilingen zelfs op dit moment voor op zijn directe tegenstander, Clinton. De democratische kandidaat is onder vuur komen te liggen als gevolg van een nieuw federaal onderzoek over het mailverkeer van Clinton. Als gevolg hiervan beginnen steeds meer Amerikanen te twijfelen aan de loyaliteit van de democraat.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 5 november 2016

Goudprijs op hoogste punt in 3,5 jaar tijd

Goud staat inmiddels op het hoogste punt in 3,5 jaar tijd. Komende dinsdag kan voor vuurwerk......