EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41831 tot 41835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 september 2012

RBS schrapt 300 banen extra

De Britse bank Royal Bank of Scotland (RBS) gaat 300 extra banen schrappen bij zijn zakenbankactiviteiten. Dat maakte RBS maandag bekend.

Eerder dit jaar kondigde het concern aan tot eind volgend jaar 3500 banen te schrappen. Dat worden er nu 3800.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

0% rente in de VS tot minstens 2016?

De FED heeft laten weten dat het de rentevoet op 0 % wil houden totdat de werkloosheid voldoende is gezakt. De FED president van Minneapolis kleeft er een cijfer op, hij zei dat de rentevoet zo laag blijf totdat de werkloosheid 5,5 % bedraagt.

De FED heeft laten weten dat het de rentevoet op 0 % wil houden totdat de werkloosheid voldoende is gezakt. De FED president van Minneapolis kleeft er een cijfer op, hij zei dat de rentevoet zo laag blijf totdat de werkloosheid 5,5 % bedraagt.

“As long as the FOMC is continuing to satisfy its price stability mandate, it should keep the Fed funds rate extraordinarily low until the unemployment rate has fallen below 5.5%,” Mr. Kocherlakota said.

De voorspelling van de FED dat de rentevoet op 0 % blijft tot 2015 lijkt in dat opzicht te optimistisch. Zonder tegenslagen of groeispurten zal het aan het huidige tempo minstens tot 2016 duren vooraleer de 5,5 % wordt bereikt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

De vrije markt bestaat niet meer

Een vrije markt is een markt waarin de prijs door vraag en aanbod tot stand komt. Nu duidelijk is geworden dat we een toekomst tegemoet gaan van oneindige geldcreatie is het de vraag in hoeverre de vrije markt nog daadwerkelijk bestaat. De Federal Reserve gaat niet alleen door met de aankoop van obligaties, ook liet Ben Bernanke weten dat het de huizenmarkt zal gaan stimuleren, middels de aankoop van Mortgage-backed securities. De Fed hoopt natuurlijk op stijgende huizenprijzen, want dat is in het belang van de algehele economie. De meeste Amerikanen hebben een koophuis en als die waarde stijgt, heeft dat een positief effect op de economische groei, althans dat is het idee. Dit geldt ook voor de aandelenmarkten.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

Wall Street opent in mineur

In New York zijn de Amerikaanse beurzen maandag lager geopend. Beleggers bleven terughoudend door de aanhoudende zorgen over de wereldwijde economische vooruitzichten en de problemen in Europa.

De Dow-Jonesindex noteerde enige minuten na de openingsbel 0,4 procent lager op 13.527 punten en de brede S&P 500 zakte 0,5 procent tot 1452 punten. Technologiebeurs Nasdaq daalde 0,9 procent tot 3151 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

'Lagere opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen maandag waarschijnlijk lager aan de nieuwe handelsweek beginnen. Beleggers blijven terughoudend door de aanhoudende zorgen over de wereldwijde economische vooruitzichten en de problemen in Europa.

Op macro-economisch vlak staan er geen belangrijke publicaties op het programma. Later in de week komen onder meer gegevens naar buiten over de verkoop van duurzame goederen, het inkomen en de Amerikaanse huizenmarkt. Ook wordt het definitieve cijfer over de groei van de Amerikaanse economie in het tweede kwartaal bekendgemaakt.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs