EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4186 tot 4190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 maart 2017

Het Koninkrijk op zijn laatste benen? Ook Noord-Ierland en Wales willen referenda

Uren nadat de Schotse premier Nicola Sturgeon een tweede referendum over Schotse onafhankelijkheid aankondigde gaan ook in Noord-Ierland en Wales de poppen aan het dansen.

Uren nadat de Schotse premier Nicola Sturgeon een tweede referendum over Schotse onafhankelijkheid aankondigde gaan ook in Noord-Ierland en Wales de poppen aan het dansen.

Michelle O’Neill (foto), de leider van de Ierse nationalistische Sinn Féin in Noord-Ierland, riep dinsdag op een referendum te organiseren dat Noord-Ierland uit Groot-Brittannië moet halen ‘om zo snel mogelijk bij de Republiek Ierland aan te sluiten’. Die maakt geen deel uit van het Verenigd Koninkrijk en blijft wel binnen de EU.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 15 maart 2017

OPEC-akkoorden liggen aan diggelen; opnieuw ‘ieder voor zich’

Het historische akkoord – in november gesloten door de OPEC-landen en een aantal olieproducerende landen die geen lid zijn van de Organisatie van olie-exporterende landen – ligt aan diggelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 14 maart 2017

Bizar: Olieprijs blijft hangen in dalende trend

Al eerder schreven we over de opmerkelijke daling van de olieprijs van afgelopen donderdag. Nu vijf dagen later is de olieprijs nog eens met meerdere procenten naar beneden gestort. Eerst waren het de berichten over de gigantische voorraden olie van Amerika die voor een enorm overaanbod zorgde op markt. Vandaag blijkt dat Saudi-Arabië zich mogelijk niet heeft gehouden aan de afspraken die de OPEC gemaakt heeft.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 maart 2017

Herstellende wereldeconomie blijft volgens IMF kwetsbaar

De vooruitzichten voor de wereldeconomie zijn de afgelopen tijd verder verbeterd, maar het risico op nieuwe tegenvallers blijft groot. 

Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport voor de financiële leiders van de G20, die eind deze week bijeenkomen in de Duitse stad Baden-Baden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 maart 2017

Flashback artikel maart 2016: Geheime deal Rutte-Merkel-Erdogan over komst extra half miljoen migranten

Erdogans 5e kolonne in Rotterdam

Erdogans 5e kolonne in Rotterdam

De laatste dagen is op diverse sites te lezen over een ‘geheim’ gehouden deal tussen premier Rutte, bondskanselier Merkel en president Erdogan over de komst van nog eens 250.000 migranten naar Duitsland en Nederland. Dit nieuws stond echter al bijna precies één jaar geleden op onze site te lezen. Bovendien gaat de deal niet over een kwart miljoen, maar twee keer zoveel migranten. Omdat het gezien de diplomatieke spanningen met Turkije en de verkiezingen morgen zo actueel is, hieronder als flashback nogmaals ons artikel van 17 maart 2016:

Details deal Merkel/Rutte met Turkije: Nog eens half miljoen moslims naar Duitsland en Nederland

Lees verder op XanderNieuws
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs