EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4186 tot 4190
Geplaatst op: woensdag 28 december 2016

Trump laat defensie-industrie weten dat hij niet Obama is

Donald Trump gaat de uitgaven van de Amerikaanse defensie goed in het oog houden. Dat blijkt uit de signalen die hij sinds zijn overwinning in de Amerikaanse presidentsverkiezingen begin november aan een aantal grote Amerikaanse defensie-bedrijven heeft gestuurd.

Trump heeft daarin duidelijk laten blijken dat de ontwikkelingskosten van zowel het nieuwe presidentiële vliegtuig als het nieuwe gevechtsvliegtuig veel te hoog zijn opgelopen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 28 december 2016

China ziet het rooskleurig(er) in

De Amerikanen hebben een groot, beige boek opgesteld over de Chinese economie, weet BNR-macro-econoom Kees de Kort, met daarin uitgebreid onderzoek over hoe die economie er precies voor staat. De Chinezen zelf pakken het wat anders aan.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 28 december 2016

13 dingen die je NOOIT mag doen met je geld

Heb je wel eens het gevoel van ‘Sh**, dat had ik beter niet gedaan met mijn geld’. Een van de grootste oorzaken waarom veel mensen steeds zonder geld zitten, is omdat ze geld uitgeven aan spullen die ze niet nodig hebben. Je kan dan ook beter geld uitgeven aan ervaringen dan aan spullen. Er zijn duizenden dingen die je kan doen met je geld, er zijn honderden dingen die je beter niet doet met je geld.

Maar er zijn ook 10 dingen die je echt NOOIT mag doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 december 2016

Rusland opent pijpleiding naar de Krim

Rusland heeft deze week een nieuwe pijpleiding geopend die de Krim rechtstreeks van aardgas zal voorzien. De nieuwe pijpleiding verzekert niet alleen een stabiele aanvoer van aardgas voor huishoudens en bedrijven op het schiereiland, ook zal deze aardgas leveren aan twee energiecentrales die in 2018 gebouwd zullen worden. Zodra deze energiecentrales gereed zijn wordt de Krim ook voor haar stroomvoorziening geheel onafhankelijk van Oekraïne.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 28 december 2016

Faillissementen wereldwijd sterk toegenomen in 2016

Het aantal faillissementen is dit jaar in een alarmerend tempo gestegen, zo blijkt uit de volgende grafiek die beursanalist Corné van Zeijl op twitter plaatste. Vergeleken met de periode van 2011 tot en met 2014 gingen er dit jaar wereldwijd twee tot drie keer zoveel bedrijven over de kop, vooral in de Amerikaanse grondstoffensector en in de opkomende markten.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs