EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41856 tot 41860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Les Pigeons: een kapitalistische revolutie in socialistisch Frankrijk

Franse ondernemers beginnen te beseffen wat de socialistische visie van hun president betekent en roepen woedend op tot een einde van het radicaal links beleid, vooraleer het te laat is en het ondernemerschap helemaal verdwijnt, aldus Wolf Richter op ZeroHedge. De tegenstanders van Hollande noemen zich nu ’Pigeons’ en vormen een nieuw blok in het politieke landschap van Frankrijk.

De aanleiding voor de huidige golf aan protest op internet en de traditionele media was een artikel in La Tribune, waarin John-David Chamboredon, het hoofd van het internetstartupfonds ISAI, schreef dat nieuwe investeringen en aanwervingen uitblijven omwille van de stijgende vermogenswinstbelastingen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Nikkei eindigt licht hoger

De beurs in Tokio is vrijdag licht hoger geëindigd. Beleggers hopen dat het Amerikaanse banenrapport, dat later op de dag wordt vrijgegeven, zal meevallen. De Nikkei sloot 0,4 procent hoger op 8863,30 punten. De Japanse beurs kwam daarmee deze week nauwelijks van zijn plaats. Het weekverlies bleef beperkt tot 7 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

'Hogere opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal vrijdag waarschijnlijk licht hoger openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met kleine winsten beginnen. Beleggers kijken uit naar het officiële banencijfer van de Amerikaanse overheid, dat later op de dag wordt vrijgegeven.

,,De AEX begint 1 tot 1,5 punt hoger in navolging van het positieve slot op Wall Street. De markt lijkt op een positief Amerikaans banenrapport te rekenen gezien de grote aantallen aankopen van kortlopende call opties voorafgaand aan het cijfer. Berichten dat Spanje bij een hulpverzoek 450 tot 650 miljard euro aan steun nodig heeft lijken te worden genegeerd. Dit zou betekenen dat er meer geld moet in het noodfonds ESM, dat maandag in werking treedt", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Japanse centrale bank handhaaft rente

De centrale bank van Japan heeft het belangrijkste rentetarief onveranderd gelaten. Dat maakte de Bank of Japan (BoJ) vrijdag bekend.

Er werd na een beleidsvergadering unaniem besloten om het rentetarief op een niveau van 0 tot 0,1 procent te houden. De centrale bank veranderde niks aan het monetaire stimuleringsprogramma.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2012

Californische pompstations sluiten vanwege tekorten - prijzen rijzen de pan uit

Gasoline station owners in the Los Angeles area including Costco Wholesale Corp. (COST) are beginning to shut pumps as the state’s oil refiners started rationing supplies and spot prices surged to a record.

Gasoline station owners in the Los Angeles area including Costco Wholesale Corp. (COST) are beginning to shut pumps as the state’s oil refiners started rationing supplies and spot prices surged to a record.

Valero Energy Corp. (VLO) stopped selling gasoline on the spot, or wholesale, market in Southern California and is allocating deliveries to customers. Exxon Mobil Corp. (XOM) is also rationing fuel to U.S. West Coast terminal customers. Costco’s outlet in Simi Valley, 40 miles (64 kilometers) northwest of Los Angeles, ran out of regular gasoline yesterday and was selling premium fuel at the price of regular.

The gasoline shortage “feels like a hurricane to me, but it’s the West Coast,” Jeff Cole, Costco’s vice president of gasoline, said by telephone yesterday. “We’re obviously extremely disheartened that we are unable to do this, and we’re pulling fuel from all corners of California to fix this.”

Lees verder op bloomberg.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs