EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41866 tot 41870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 september 2012

VS VANDAAG: Wall Street sluit lager

Wall Street is maandag lager gesloten, in navolging van de verliezen in Europa. Tegenstrijdige verklaringen van Europese leiders over de bankenplannen en zwak economisch nieuws wereldwijd zorgden voor onzekerheid onder beleggers.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,2% lager op 13.558,92 punten. De breed samengestelde S&P 500 daalde 0,2% tot 1.456,89 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,6% afstond tot 3.160,78 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

Aandeel Google bereikt een ‘all-time high’!

Google, een van onze favoriete technologieaandelen in het Technologie Rapport, is niet meer stuk te krijgen! Dat was wel eens anders, toen het aandeel GOOG vorig jaar in het verdomhoekje zat.

Google, een van onze favoriete technologieaandelen in het Technologie Rapport, is niet meer stuk te krijgen! Dat was wel eens anders, toen het aandeel GOOG vorig jaar in het verdomhoekje zat.

Beleggers moesten lange tijd niets weten van de internetgigant, simpelweg omdat Apple & Co het mooie weer maakten.

Maar het begint de markt stilaan te dagen dat niet Facebook of andere opkomende internetbedrijven de grote slag zullen slaan op de mobiele advertentiemarkt, maar dat Google vandaag al een enorm grote voorsprong heeft op de concurrentie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

Olieprijs sluit lager

De olieprijs is maandag gedaald, nadat uit diverse economische data bleek dat de groei in een aantal grote economieen vertraagt, wat de vraag naar olie kan raken.

De novemberfuture voor een vat ruwe olie sloot maandag op de New York Mercantile Exchange $0,96, of 1% lager, op $91,93.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

'Een derde winkels centrum Athene dicht'

De diepe en slepende recessie in de Griekse economie heeft al bijna een derde van alle zaken in het winkelhart van de hoofdstad Athene ertoe gedwongen de deuren te sluiten Een belangenvereniging van de detailhandel, de ESEE, heeft maandag op basis aan eigen onderzoek gemeld 31 procent van de winkels in de ,,handelsdriehoek'' van Athene, een stadsdeel waar ooit de beste winkels floreerden, nu is gesloten. Veel andere zaken hebben borden opgehangen met teksten als 'alles moet weg' en 'opheffingsuitverkoop'.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 24 september 2012

Dit is de reden dat Frankrijk en Duitsland de Grieken meer tijd willen gunnen

Aan dit staatje is alles af te lezen over het gedrag van de Eurolanden: de meeste landen hebben hun uitstaande leningen aan de Grieken al vereffend. Alleen Franse en Duitse banken hebben nog aanzienlijke vorderingen. Dus hebben Frankrijk en Duitsland het meest geduld. Lees: het meest te verliezen

Zolang Nederland een open Europees land is, zullen incidentele pardonregelingen nodig blijven. Het hele vreemdelingenbeleid moet opnieuw doordacht worden. En vooral ook worden uitgelegd, aan de burger [....]

Lees verder op welingelichtekringen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs