EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41876 tot 41880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Beurzen krabbelen weer op

De Europese beurzen wisten donderdag weer wat op te krabbelen. Na de zware klap van een dag eerder stapten beleggers weer voorzichtig in de markt. Speculatie op extra steunmaatregelen in China gaf de handel een duwtje in de rug. Spanje bleef daarnaast in de schijnwerpers staan.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,4 procent hoger op 329,29 punten. De MidKap-index klom 0,7 procent tot 522,57 punten. De beurzen in Frankfurt, Londen en Parijs stegen tussen 0,2 en 0,8 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

"Eurocrisis gaat de eindfase in"

Wie herinnert zich Nigel Farage nog ? De leider van de Britse Independence Party liep maanden geleden in de kijker door zijn ongezouten kritiek op Europees president Herman Van Rompaey. Deze werd afgeschilderd als een kleurloos figuur zonder ook maar de minste uitstraling.

Farage is nog altijd niet van plan om zijn mond te houden, in een interview met King World News verklaarde Farage dat de barometer voor de Eurozone op stormweer staat. Alle signalen wijzen er namelijk op dat de eurocrisis zijn eindfase is ingegaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

'Hogere opening Wall Street'

In New York zullen de beurzen donderdag naar verwachting hoger openen in een poging wat te herstellen van de eerdere verliesbeurten. De focus blijft gericht op de Spaanse begrotingsplannen. Daarnaast krijgt de markt een stroom aan Amerikaanse macrocijfers te verwerken.

Voorbeurs werd bekendgemaakt dat de groei van de Amerikaanse economie in het tweede kwartaal neerwaarts is bijgesteld tot 1,3 procent. Economen hadden verwacht dat de eerder gemelde groei van 1,7 procent zou worden gehandhaafd. Het is de traagste economische groei sinds het derde kwartaal van 2011. In het eerste kwartaal van dit jaar groeide de grootste economie ter wereld nog met 2 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Augustus: De Vlucht van de Spaanse Deposito's 2.0

The crux of the "pain for Spain" was exposed in August, when the world learned that despite all attempts to the contrary, Spanish banks are no longer perceived as safe by the locals, and the result was a record 5% deposit outflow in one month from local banks: cash that was promptly redeposited elsewhere in the Eurozone. And as money flow theorists know all too well, if cash is exiting the Spanish banking system - i.e., if the confidence is just not there, not only is growth impossible, not only are any austerity plans or otherwise to push GDP higher futile, but all attempts to save the local banking system - which is now reliant on the ECB for funding to the tune of a record €412 billion, and which means the country has already been bailed out by the ECB - are futile and merely sunk, literally, costs. In short: the deposit outflows continued, and while not at the record July 5% pace, a whopping €17 billion, or 1.1% of total, deposits left the country for good and is unlikely to come back.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

'Wie denkt de beurzen te kunnen stabiliseren terwijl moeders boodschappenlijst onbetaalbaar wordt, dwaalt'

De Europese regeringen hebben de reactie van de burgers op de crisismaatregelen zwaar onderschat, blijkt uit de massaprotesten in Madrid en Athene, aldus de Italiaanse liberale krant La Stampa:

‘Wanneer regeringen denken elke maatregel te kunnen doorvoeren zonder rekening te houden met de politieke duurzaamheid ervan en enkel met oog voor de economische voordelen, dan hebben ze het bij het verkeerde eind.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs