EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41886 tot 41890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

WSJ: Spaanse rente omhoog na terughoudendheid over steunaanvraag

De rente op Spaanse staatsobligaties loopt woensdag op, door toenemende bezorgdheid dat het plan van de Europese Centrale Bank (ECB) om de schuldenkosten voor die landen te drukken, belemmerd wordt doordat Spanje formeel nog geen steunpakket heeft aangevraagd.

De ECB heeft aangekondigd onbeperkt staatsobligaties te zullen opkopen om de financieringskosten voor zwakkere eurozonelanden te drukken, nadat die rentes door private beleggers in de afgelopen maanden naar recordniveaus waren gestegen. De ECB zal echter alleen ingrijpen als landen om steun vragen.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Rellen in Griekenland terwijl regering bezuiniging overeenkomt

Een demonstrant gooit een steen naar de oproerpolitie op het Syntagmaplein in Athene tijdens de staking uit protest tegen de bezuinigingen van de regering. Foto Reuters/ Yorgos Karahalis

De door de vakbonden georganiseerde demonstratie tegen de bezuinigingen in Griekenland is uitgelopen op geweld. Demonstranten raakten slaags met de oproerpolitie. Ondertussen zijn de Griekse premier Antonis Samaras en de minister van Financiën Yannis Stournaras het juist eens geworden over een extra bezuiniging van 11,5 miljard euro.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Pensioenkorting ten minste 7%

De zwakke Euro en lage rentestanden hebben pensioenfondsen in zwaar weer gebracht. Maar liefst 81 fondsen zullen pensioengerechtigden moeten korten in 2013, en de pensioenpremies gaan bij vrijwel alle fondsen omhoog. Fonden zullen bij hun pensioenkorting rekening moeten houden met gestegen levenverwachting en een verhoogde wettelijke dekkingsgraag van 105% naar 110%.

Lees verder op tax-planning.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Prijzen nieuwe woningen VS stijgen sterk

In de Verenigde Staten bleven de verkopen van nieuwbouwwoningen vorige maand nagenoeg stabiel op het hoogste punt in twee jaar tijd dat in juli werd behaald. De prijzen stegen tegelijkertijd naar de hoogste niveaus in meer dan vijf jaar, een nieuw teken van breed herstel op de Amerikaanse huizenmarkt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Helft bevolking denkt niet na over pensioen

De helft van de Nederlanders heeft nog nooit nagedacht over hun financiële situatie als ze met pensioen zijn.

De helft van de Nederlanders heeft nog nooit nagedacht over hun financiële situatie als ze met pensioen zijn.

Naarmate ze ouder worden, gaan ze zich daar steeds meer in verdiepen. Drie op de tien ondervraagden legt geld opzij voor na de pensionering, meestal door te sparen.

Een kleinere groep probeert de uitgaven omlaag te brengen, bijvoorbeeld door de hypotheek af te betalen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs