EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4191 tot 4195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Officier special forces: 35.000 ISIS strijders klaar voor terreuroorlog in Duitsland en Nederland

‘Zeer grote aantallen terroristen naar Europa brengen om aanslagen op bevolking te plegen was altijd al het belangrijkste doel van de vluchtelingenstroom’ – ‘Tienduizenden doden verwacht voordat wij kunnen ingrijpen’

‘Zeer grote aantallen terroristen naar Europa brengen om aanslagen op bevolking te plegen was altijd al het belangrijkste doel van de vluchtelingenstroom’ – ‘Tienduizenden doden verwacht voordat wij kunnen ingrijpen’

Een onbevestigd bericht uit november 2016 is gezien de recente aanslagen in Berlijn, Heidelberg, Düsseldorf en Hamburg, en de voorkomen aanslag in Essen, een stuk geloofwaardiger geworden. Volgens een officier van de Duitse special forces KSK trainen de troepen niet langer op inzet in het buitenland, maar in Duitsland zelf, compleet met 3 bataljons paratroepers. De reden is dat er al alleen al in Duitsland zo’n 20.000 tot 35.000 ISIS terroristen klaar zouden staan om op commando een terreuroorlog tegen de bevolking te beginnen. Naast Duitsland zouden Nederland en Frankrijk de belangrijkste doelwitten zijn.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

‘EU moet einde maken aan kandidaat-lidmaatschap Turkije’

Nadat Nederland zaterdag weigerde om een vliegtuig met aan boord de Turkse minister van Buitenlandse Zaken op zijn grondgebied te laten landen, verweet president Erdoğan de Nederlanders er ‘nazi-praktijken op na te houden’.

Ook werd de Turkse minister van Familie en Sociale Zaken door Den Haag verhinderd haar opwachting te maken op het Turkse consulaat in Rotterdam, waar ze wilde spreken over het grondswetsreferendum in Turkije, dat president Erdogan meer macht kan geven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Engeland is een derdewereldland

Één op de zes Engelse gezinnen heeft erg veel moeite om de financiële eindjes aan elkaar te knopen, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

De inflatie neemt toe en de loongroei neemt af. Tel daar de Brexit bij op en het is allemaal niet echt een sterk verhaal...

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Vlees noch vis

Het zit een maandje mee en het zit een maandje tegen: ziehier de realiteit van de Amerikaanse economie. Daar brengen de nieuwste banencijfers geen verandering in, vindt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

De werkgelegenheid in de Verenigde Staten is in februari sterker gegroeid dan verwacht. Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid kwamen er vorige maand 235.000 banen bij (exclusief de landbouw), terwijl economen in doorsnee rekenden op 200.000 nieuwe arbeidsplaatsen. Het nieuws zorgde vrijdag voor een licht optimistische stemming op Wall Street.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Kredietscore miljoenen Amerikanen versoepeld

De drie grootste kredietbureau’s in de Verenigde Staten gaan de kredietscores van miljoen Amerikanen versoepelen, omdat er in veel gevallen onterecht een negatieve beoordeling zou zijn afgegeven. Naar verwachting krijgen 12 miljoen consumenten (ongeveer 6%) een hogere kredietstatus, waardoor ze makkelijker geld kunnen lenen en waarschijnlijk ook meer geld kunnen lenen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs