Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 4191 tot 4195
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 oktober 2016

Pond krijgt zelfde te verduren als goud, geen schuldige aan te wijzen

Wat afgelopen week met goud gebeurde, gebeurde vannacht met het Britse pond. In twee minuten tijd zakte de bodem weg en ging er op een gegeven moment zelfs 10 procent op achteruit ten opzichte van de dollar. De munt herstelde zich daarna snel maar leverde toch ook in.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 7 oktober 2016

Koninklijke Munt stopt definitief met productie van euromunten

De Koninklijke Munt wil begin volgend jaar zijn atelier voor de productie van euromunten sluiten. De maatregel zal een jaarlijkse besparing van 2,5 miljoen euro opleveren.

Dat heeft de Federale Overheidsdienst Financiën bekend gemaakt. Opgemerkt wordt dat de vraag naar muntstukken daalt. Er wordt aan toegevoegd dat de vraag door de opkomst van elektronische betaalmiddelen in de toekomst nog verder zal afnemen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 7 oktober 2016

Britse pond hard onderuit

Het Britse pond ging vrijdag hard onderuit met zo'n 6 procent, de grootste daling sinds de uitkomst van het referendum over het EU-lidmaatschap bekend werd in het Verenigd Koninkrijk. De munt daalde tijdens de vroege valutahandel op Aziatische beurzen tot het laagste niveau in 31 jaar ten opzichte van de dollar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 7 oktober 2016

BREAKING: 'flash crash' Britse pond!

Het Britse pond ging vrijdag hard onderuit met zo'n 6 procent, de grootste daling sinds de uitkomst van het referendum over het EU-lidmaatschap bekend werd in het Verenigd Koninkrijk. 

De munt daalde tijdens de vroege valutahandel op Aziatische beurzen tot het laagste niveau in 31 jaar ten opzichte van de dollar.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: vrijdag 7 oktober 2016

Hoe de politiek en de banken de pensioenen gaan leegzuigen

De bankiers van ABN-AMRO en Rabobank en het kabinet hebben hun zin gekregen; Een bailout van de banken door de pensioenfondsen!