EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41906 tot 41910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 22 september 2012

'Spanje heeft geen steun nodig'

De Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble, is ervan overtuigd dat Spanje geen Europese steun nodig heeft om de begroting rond te krijgen.

De Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble, is ervan overtuigd dat Spanje geen Europese steun nodig heeft om de begroting rond te krijgen.

Dit schrijft persbureau Reuters zaterdag.

“Spanje doet wat het moet doen en is daar succesvol in”. Aldus Schäuble. “Wat Spanje nodig heeft is vertrouwen vanuit de financiële markten en dat is waar Spanje echte problemen heeft.”

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 september 2012

Goud beleeft een magere week

De goudprijs is deze week hoger geëindigd, maar echt grote stijgingen zoals de in de voorgaande weken te zien waren blijven deze week uit. De prijs van goud begon de week op een koers van 1770 dollar per troy ounce, en sloot vrijdag de week af met een koers van 1884 dollar per troy ounce. Hiermee is de totale stijging deze week 0,8%. Dit terwijl vorige week de goudprijs nog met 2,5% steeg.

Analisten denken dat de beperkte stijging als oorzaak heeft dat veel beleggers in goud deze week een deel van winst hebben genomen, nadat vorige week de FED en de ECB concrete steunmaatregelen hebben aangekondigd om de economie er weer bovenop te helpen. Daarnaast waren er wat tegenvallende banencijfers vanuit de VS waardoor het sentiment in de markt niet echt positief was.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 september 2012

Catalanen schreeuwen om onafhankelijkheid van Spanje

It is the latest move in a fast-escalating clash between Catalan nationalists and Spanish nationalists, the latter backed by King Juan Carlos and the Spanish military.

Jose-Manuel Garcia-Margallo, the foreign minister, threw down the gauntlet, calling Catalan secession “illegal and lethal”. He warned that Spain would use its veto to stop the region of Catalonia becoming an EU member “indefinitely”.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: zaterdag 22 september 2012

Werkloosheid zal blijven stijgen in 2013

Persberichtje van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Met daarin de nieuwe cijfers over de werkloosheid in Nederland. In augustus 2012 kwamen er in Nederland 4.000 werklozen bij. Dat zijn er afgerond 130 per dag. Inmiddels zitten 514.000 Nederlanders zonder werk. Uit de grafiek hieronder is te zien dat we te maken hebben met een stijgende trend. De cijfers over de werkloze beroepsbevolking worden gebaseerd op de 'enquête beroepsbevolking' van het CBS. Het is een steekproef dat maandelijks onder 30.000 personen worden gehouden. Die 30.000 stellen dus even de gehele Nederlandse beroepsbevolking voor.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 september 2012

De VS lost het probleem met haar staatsschuld op

The Onion News Network heeft een prachtige oplossing gevonden voor de staatsschulden waar overheden mee zitten. Misschien moeten we dit in Nederland ook eens gaan overwegen?

The Onion News Network heeft een prachtige oplossing gevonden voor de staatsschulden waar overheden mee zitten. Misschien moeten we dit in Nederland ook eens gaan overwegen?

Waar The Onion hier een grap over maakt gebeurt overigens in het echt wel regelmatig en heeft de VS onder meer gebruikt bij hun overname van Irak. Waarbij ze alle schulden van het regiem van Saddam Hoessein hebben laten verlopen onder het kopje Odious Debt.  Een concept waar we in Nederland ook eens over na zouden moeten denken in het kader van alle kosten die straks met het ESM gemaakt gaan worden.

Lees verder op visionair.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs