EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41921 tot 41925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Hoe Zwitserland de vicieuze schuldencirkel binnen de eurozone voedt...

De Zwitserse centrale bank fungeert als tussenpersoon voor de toenemende kapitaalvlucht van het Zuiden naar het veiligere Noorden, waarmee de schuldencrisis nog verergert. Dat schrijft Ambrose Evans-Pritchard in The Daily Telegraph op basis van een rapport van Standard & Poor’s.

Volgens S&P's kocht de centrale bank van Zwitserland dit jaar al 80 miljard euro aan Duitse, Nederlandse, Franse, Finse en Oostenrijkse obligaties op om de kapitaalvlucht vanuit Italië, Spanje en Griekenland te counteren en de waarde van de Zwitserse frank tegenover de euro te behouden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Duitsland biedt Europeanen cursus Duits en baan

Duitsland komt met een programma dat is gericht op jonge werkloze Europeanen Duits te leren en werk te vinden in Duitsland.

Duitsland komt met een programma dat is gericht op jonge werkloze Europeanen Duits te leren en werk te vinden in Duitsland.

Minister van Arbeid Ursula von der Leyen zegt dathet programma van 40 miljoen euro een teken is van Europese solidariteit. Ze voegt er echter meteen aan toe dat het helpt de tekorten in Duitsland aan gekwalificeerde arbeidskrachtenaan te pakken.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

De risico's van High Frequency Trading (HFT)

Snelheid, daar draait het allemaal om bij High Frequency Trading (HFT). Na de problemen die ontstonden bij de IPO van Facebook (vertraagde opening), de problemen op het BATS trading platform (IPO van dit platform zelf) en de welbekende software glitch die Knight Capital trof (waardoor het bedrijf 440 miljoen USD verloor in 45 minuten), heeft de Chicago FED een onderzoek gedaan naar HFT, met als uitkomst: How to keep markets safe in the era of high-speed trading.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Spanje: Het volk komt wederom in opstand

In Spanje weet de regering onder leiding van premier Rajoy niet hoe men met de alsmaar toenemende volkswoede om moet gaan. Men staat midden in een enorm mijnenveld. Enorme schulden bij de banken, bedrijven, particulieren én zeker niets als laatste de staat. Zowel centraal als regionaal. Rajoy maakt in zijn optredens een allerminst sterke indruk en probeert dit te compenseren door ferme taal richting de EU uit te dragen en lokaal door de politie hardhandig te laten optreden. Het vervelende is echter dat er steeds meer demonstranten komen en het vat politiemensen zo langzamerhand aan het leegraken is.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

'Trojka Griekenland vertoont scheurtjes'

Binnen de zogenoemde trojka die Griekenland bijstaat bij het terugdringen van zijn schuldenberg, groeit de onenigheid over de verdere aanpak van de crisis in het Zuid-Europese land. Dat meldde persbureau Reuters woensdag op gezag van bronnen bij de betrokken partijen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs