Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 4196 tot 4200
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 1 november 2016

Thomson Reuters ontslaat tweeduizend werknemers

Bij informatie- en mediaconcern Thomson Reuters verdwijnen tweeduizend banen. Dat maakt het moederbedrijf van persbureau Reuters dinsdag bekend

Om herstructurering van het concern te stroomlijnen neemt Thomson Reuters in het vierde kwartaal een buitengewone last van 200 tot 250 miljoen dollar.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 1 november 2016

Lieve Japannertjes

De cijfers van Eurostat over de economische groei in de eurozone, die op 1,6 procent op jaarbasis staat, zijn volgens BNR's macro-econoom Kees de Kort natte krantenwerk.

Dit is nog maar de eerste indicatie van de groei over een kwartaal geleden. Ten opzichte daarvan is de groei met maar 0,3 procent gestegen. Het niveau van 1,6 is er al een tijdje, en het ziet ernaar uit dat dat ook nog wel even zo blijft. Het is allemaal niet geweldig, maar het is ook niet slecht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 1 november 2016

10 signalen dat jij voorbestemd bent om miljonair te worden

Miljonair worden lijkt voor velen een onmogelijke droom. Maar zo dachten veel miljonairs er in het begin ook over. Miljonair worden komt veel vaker voor dan je denkt, maar je hebt wel de juiste mentaliteit nodig om er te geraken, zegt self-made miljonair John Rampton.

Rampton observeerde tientallen miljonairs en het viel hem op dat er bepaalde signalen zijn die aantonen dat je voorbestemd kan zijn om miljonair te worden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 1 november 2016

Clinton: Organiseer pas een verkiezing als je bepaald hebt wie er gaat winnen

Voor iedereen die zich afvraagt wat het betekent om ‘democratie’ te promoten in het Midden-Oosten, luister dan eens naar het volgende audiofragment van Hillary Clinton. In een gesloten bijeenkomst voor Joodse journalisten uit 2006 zei ze het volgende over de Palestijnse presidentsverkiezingen die in dat jaar gehouden werden:

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 1 november 2016

Europese banken hebben â¬1.200 miljard aan slechte leningen

Acht jaar na de val van Lehman Brothers hebben Europese banken nog steeds €1.200 miljard aan slechte leningen op hun balans staan en de kans is groot dat ze daar nog decennia mee opgezadeld blijven zitten. Dat concludeert accountantsbureau KPMG in een nieuw rapport dat begin deze week naar buiten werd gebracht.