EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4196 tot 4200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Amerikaanse schuldenplafond weer op de agenda

Na vijftien maanden staat de verhoging van het Amerikaanse schuldenplafond opnieuw op de agenda. In oktober 2015 besloot het Congres het schuldenplafond, het wettelijke maximum voor de staatsschuld, uit te stellen tot het voorjaar van 2017. Dat punt is inmiddels bereikt, want op uiterlijk 15 maart moet deze horde opnieuw worden genomen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Turkijerel - De EU laat Nederland vallen als een baksteen

Het diplomatieke conflict tussen Nederland en Turkije, over Turkse bewindslieden die in Nederland campagne willen voeren om zodoende president Erdogan de alleenheerschappij over Turkije te verschaffen, is een regelrecht demasqué van de EU.

Het diplomatieke conflict tussen Nederland en Turkije, over Turkse bewindslieden die in Nederland campagne willen voeren om zodoende president Erdogan de alleenheerschappij over Turkije te verschaffen, is een regelrecht demasqué van de EU.

Vanuit Brussel en de andere Europese hoofdsteden, in het bijzonder Berlijn, heerst doodse stilte. Hoe anders is het wanneer een EU land zijn begroting niet op orde heeft. Dan volgt er onmiddellijk een vermanende oekaze vanuit Brussel. Nu een staatshoofd de democratie in andere landen wil misbruiken om de democratie in eigen land af te schaffen wordt er geen stelling genomen.  Je zou kunnen zeggen dat het een diplomatieke kwestie is tussen twee onafhankelijke landen en dat de EU daar buiten staat, al is dat op zich ongeloofwaardig. Turkije zou, na alle schendingen van de mensenrechten, de vrije meningsuiting en de democratie in eigen land, sowieso het kandidaat-lidmaatschap van de EU ontnomen moeten worden en de 4,6 miljard euro EU-subsidie aan Turkije zou onmiddellijk gestopt moeten worden, maar dat terzijde.

[...]

Lees verder op tpo.nl
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Column: Uw pensioen in goud?

Afgelopen week keek ik vol verbazing naar een documentaire van Zwarte Zwanen over onze pensioenfondsen. In die aflevering liet Cees Grimbergen zien hoe de pensioenfondsen te werk gaan en hoe zij in sommige gevallen met hun 'klanten' omgaan.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

TA Zilver Analyse Roy - 2017 | Week 11

Afgelopen week zette de correctie, ondanks een herstel poging van de stieren, toch verder door.

Afgelopen week zette de correctie, ondanks een herstel poging van de stieren, toch verder door.

Vorige week werd al aangegeven dat de stieren op maandag mogelijk een herstelpoging konden wagen omdat de koers vrijdag nabeurs toch weer terug kroop naar het 200 d. MA. Die poging kwam er op maandag inderdaad, het 200 d. MA werd aangevallen met een hoogste dagkoers van $18 werd het MA aangetikt.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Belgen verliezen als enige Europeanen koopkracht

België is het enige Europese land waar werknemers vorig jaar minder konden kopen met hun loon. De inkomens gingen door de index lichtjes omhoog, maar onvoldoende om de hoge inflatie op te vangen. Dat blijkt uit een studie van het Europees Vakbondsinstituut (ETUI), waarover de kranten van Mediahuis berichten. Sinds 2001 zijn de loonstijgingen in ons land overigens aan de magere kant en er is niet snel beterschap in zicht.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs