EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41961 tot 41965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

'AEX opent licht hoger'

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk licht hoger. Ook de andere Europese beurzen zullen met kleine winsten beginnen. Alle ogen zijn gericht op de cruciale beleidsvergadering van de ECB vandaag.

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk licht hoger. Ook de andere Europese beurzen zullen met kleine winsten beginnen. Alle ogen zijn gericht op de cruciale beleidsvergadering van de ECB vandaag.

,,De AEX begint ongeveer 1 punt hoger. De focus van de markt is volledig gericht op de persbijeenkomst van ECB-president Mario Draghi. De grote vraag blijft wat hij gaat doen en vooral hoe hij het gaat doen. Daarnaast krijgen we een stroom aan belangrijke macrocijfers te verwerken. Het wordt al met al een spannende handelsdag", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

Goud doorbreekt $1.700 grens!

Zojuist heeft goud de kaap van $1.700 per troy ounce aangetikt en doorbroken! De marktomstandigheden zijn momenteel zeer gunstig voor edelmetalen – hetzij goud, zilver maar bovenal platina! Het standpunt van de Fed heeft een zeer positieve uitwerking gehad de afgelopen weken - maar vooral op de toekomst zal dit zijn uitwerking tonen op de veiligste investeringen zoals edelmetaal. Vanmiddag kan de ECB daar een schepje bovenop doen. De markt heeft grote verwachtingen. Een verlaging van het rente tarief en het op grote schaal opkopen van staatsobligaties behoren tot deze verwachtingen.

Deze periode, vandaag in het bijzonder, is het een uitstekend moment om op de edelmetalen trein te stappen en uw posities in te nemen. Dit kan eenvoudig met Plus500.

Lees verder op Plus500
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

Markt rekent op rentestap en stimulans ECB

De financiële markt rekent erop dat de Europese Centrale Bank (ECB) donderdag de rente met 25 basispunten verlaagt naar 0,5 procent, het laagste niveau ooit. Ook gaan marktkenners ervan uit dat de ECB nieuwe steunmaatregelen aankondigt, zoals een hervatting van het opkopen van Italiaanse en Spaanse staatsobligaties.

ECB-president Mario Draghi heeft die verwachting zelf geschapen door in augustus te zeggen er alles aan te zullen doen om de euro te redden. Het plan om staatsobligaties op te kopen, stuit echter op fel verzet van de Duitse centrale bank. Topman Jens Weidmann en de Duitse minister van Economische Zaken Philipp Rösler zien het opkoopprogramma als een drug waaraan overheden verslaafd dreigen te raken.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

VS VANDAAG: Wall Street sluit vrijwel vlak

Wall Street is woensdag vrijwel vlak gesloten, waarbij beleggers tegenvallende Europese macro-data en een winstwaarschuwing van FedEx afwogen ten opzichte van de hoop op een versoepeling van het monetaire beleid van centrale banken wereldwijd.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,1% hoger op 13.047,48 punten. De breed samengestelde S&P 500 daalde 0,1% tot 1.403,44 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,2% afstond tot 3.069,27 punten.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: donderdag 6 september 2012

Ierland krijgt volgende schijf van 920 miljoen euro van IMF

Ierland krijgt een volgende schijf van ruim 920 miljoen euro uitgekeerd uit een hulpprogramma van in totaal 23,5 miljard euro van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Het land had eind juni alle op dat moment vereiste doelstellingen gehaald, zo maakt het IMF bekend.

Lees verder op parool.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs