EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41976 tot 41980 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

AEX begint in mineur

De beurs in Amsterdam is woensdag met verlies begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden lager. Beleggers bleven terughoudend in afwachting van de verdere ontwikkelingen rond Spanje. Ook wordt gewacht op de vergadering van de Europese Centrale Bank (ECB) op donderdag en het Amerikaanse banenrapport van vrijdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

'Lagere opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal woensdag waarschijnlijk licht lager openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met kleine verliezen beginnen. Beleggers blijven terughoudend in afwachting van de verdere ontwikkelingen rond Spanje. Ook wordt gewacht op de vergadering van de Europese Centrale Bank (ECB) op donderdag en het belangrijke Amerikaanse banenrapport van vrijdag.

,,Het blijft de vraag wat er met Spanje gaat gebeuren. Gaat het land hulp aanvragen of blijft het de boot afhouden? Voor de rest wordt uitgekeken naar het rentebesluit van de ECB en het banencijfer uit de VS. Vandaag krijgen we met het banenrapport van ADP alvast een voorproefje van de situatie op de Amerikaanse arbeidsmarkt'', aldus marktanalist Martijn Weller van IG Markets Netherlands.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Ook Italië terughoudend wat aanvragen van steun betreft

Het blijft wachten op een Spaanse aanvraag voor hulp, aanvraag die algemeen vroeg of laat verwacht wordt. De Spaanse premier Mariano Rajoy schuift de hete aardappel echter voor zich uit en hij weet verdomd goed wat hij doet. Hulp is namelijk gebonden aan voorwaarden.

Rajoy heeft steun gekregen van de zijn Italiaanse collega. Premier Mario Monti wil dat de Europese centrale bank geen bijkomende voorwaarden oplegt aan landen die om steun vragen. Naar een dergelijke eis zullen Duitsland en de andere noordelijke landen waarschijnlijk geen oren hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Schuldenverslaving U.S. kan tot inktzwart scenario leiden

Gisteren verscheen de Pimco Investment Newsletter, een veelgelezen tijdschrift en het platform waarin de welbekende Bill Gross zijn visie op de markten uiteenzet. Van groot optimisme kan Gross moeilijk worden beschuldigd, hij schetst eigenlijk een roetzwart scenario.

Gisteren verscheen de Pimco Investment Newsletter, een veelgelezen tijdschrift en het platform waarin de welbekende Bill Gross zijn visie op de markten uiteenzet. Van groot optimisme kan Gross moeilijk worden beschuldigd, hij schetst eigenlijk een roetzwart scenario.

Tenzij de U.S. een methode vinden om de schulden en de deficieten onder controle te krijgen, dreigen obligaties (en dan op de eerste plaats staatsobligaties) waardeloos te worden. Alleen goud en andere hard assets komen dan nog als beleggingsvorm in aanmerking.

Gross windt er geen doekjes om: zijn land heeft het vertrouwen verloren van het Congressional Budget Office, van het International Monetary Fund en van de Bank of International Settlements, kortom van zowat iedereen die er in de financiële wereld toe doet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

'Vlakke opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal woensdag waarschijnlijk vlak tot licht hoger openen. Ook de andere Europese beurzen zullen bij de opening weinig beweging laten zien. Beleggers blijven terughoudend in afwachting van de verdere ontwikkelingen rond Spanje. Ook wordt gewacht op de vergadering van de Europese Centrale Bank (ECB) op donderdag en het belangrijke Amerikaanse banenrapport van vrijdag.

,,De AEX begint vlak of met een klein plusje. Het blijft de vraag wat er met Spanje gaat gebeuren. Gaat het land hulp aanvragen of blijft het de boot afhouden? Voor de rest wordt uitgekeken naar het rentebesluit van de ECB en het banencijfer uit de VS. Vandaag krijgen we met het banenrapport van ADP alvast een voorproefje van de situatie op de Amerikaanse arbeidsmarkt", aldus marktanalist Martijn Weller van IG Markets Netherlands.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs