EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41981 tot 41985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 september 2012

Goud te duur? Huur!

Juweliers in Turkije kunnen door de crisis minder goud verkopen, maar ze verhuren het edelmetaal des te meer.

Juweliers in Turkije kunnen door de crisis minder goud verkopen, maar ze verhuren het edelmetaal des te meer.

Net als op veel andere plaatsen speelt goud er een belangrijke rol bij huwelijksluitingen. Maar de prijs van het edelmetaal stijgt en steeds meer mensen hebben veel minder te besteden. Turkse juweliers doen goud daarom in de verhuur, meldde het Turkse persbureau Anatolia donderdag.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: donderdag 20 september 2012

Wall Street wikt en weegt over economie

Beleggers op Wall Street zetten donderdag tegenvallende macro-economische cijfers af tegen inspanningen van centrale banken om de economie aan te jagen. Net als eerder op de dag op de Europese beurzen behoorden banken en grondstofgerelateerde bedrijven tot de sterkste dalers.

Halverwege de handelsdag stond de Dow-Jonesindex 0,1 procent lager op 13.566,88 punten. De S&P 500-index daalde 0,3 procent tot 1457,27 punten en de Nasdaq verloor 0,4 procent tot 3171,61 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 september 2012

Italië ziet sterkere economische krimp

De Italiaanse overheid is aanzienlijk negatiever geworden over de economische ontwikkeling van het land. Rome voorspelde donderdag een veel sterkere krimp dit jaar dan in een eerder prognose. Daardoor zal het begrotingstekort een stuk hoger uitvallen en stijgt de schuldenlast als percentage van het bruto binnenlands product (bbp).

Voor dit jaar rekent Rome op een economische krimp van 2,4 procent. Dat is een verdubbeling ten opzichte van de neergang van 1,2 procent die eerder werd voorzien. Volgend jaar zal de economie ook krimpen, met 0,2 procent is de verwachting, in plaats van de eerder beoogde groei van 0,5 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 september 2012

Amerikaanse krantensector schrapt op tien jaar vier op de tien banen

Het voorbije jaar waren in de Amerikaanse krantenindustrie nog 246.020 werknemers actief. Dat betekent een daling met 5 procent tegenover het jaar voordien. Op twee jaar tijd is er sprake van een terugval met 20,4 procent en tegenover tien jaar voordien was de tewerkstelling in de sector met 40,6 procent ingekrompen. Dat blijkt uit statistieken van het Bureau of Labor Statistics van het Amerikaanse ministerie van arbeid. De reclame-inkomsten van de Amerikaanse kranten zijn op vijf jaar tijd met 51,5 procent tot 23,9 miljard dollar gedaald.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 20 september 2012

BREKEND: Goud maakt "gouden kruis"

Het is zover! Goud genereert op het moment van schrijven het krachtigste KOOPSIGNAAL dat we tot op heden zagen…

Het is zover! Goud genereert op het moment van schrijven het krachtigste KOOPSIGNAAL dat we tot op heden zagen…

Goud maakt een ‘Golden Cross‘ formatie. Dit is het geval wanneer het kortetermijngemiddelde (50-daags) het langetermijngemiddelde (200-daags) opwaarts doorkruist.

Het is een bijzonder krachtig teken, want het onderstreept dat de huidige prijsstijging ditmaal ‘het echte werk’ is.

Vorige keer dat de prijs van goud een ‘gouden kruis’ maakte in februari 2009, steeg de goudprijs vervolgens met +102% in amper 2 jaren!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs