Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 41986 tot 41990
Bron: BeursBox.nl
Geplaatst: zondag 5 augustus 2012

Wat er ook voor nodig is

De ECB zal ALLES doen om de Euro te redden en alle landen aan boord te houden.

Wat zeggen ze daarmee?
Ze zeggen in feite dat welke realiteit dan ook opzij gezet zal worden door de wens tegen alle logica in een Euro in stand te houden die normaal gesproken en logischerwijze niet in stand te houden is.

Dat houdt dus doodgewoon in dat we volharden in het doorlopen op de verkeerd ingeslagen weg.

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 5 augustus 2012

Overleg Grieken en trojka in beslissende fase

De beslissende onderhandelingen tussen de Griekse regering en de trojka over een nieuw bezuinigingspakket van 11,5 miljard euro zijn zondagochtend begonnen.

Volgens het ministerie van Financiën moeten nog de laatste details van het pakket worden vastgelegd.

Bron: businessinsider.com
Geplaatst: zondag 5 augustus 2012

Het rapport der rapporten: De Ondergang van het Westen.

Analysts across the world view the rise of China and the work ethic of developing nations as serious threats to the United States'  and Europe's economic dominance.

Banking crises, failing educational standards, and rising unemployment are among the ills that Western economies face today, and many believe that we have not made significant progress to address these concerns.

Jon Moynihan, Executive Chairman of PA Consulting Group, dissects these problems, taking a deep dive into the stagnating western world in his presentation "The Continued Economic Decline of the West," which he delivered at the London School of Economics earlier this year.

Bron: XanderNieuws.nl
Geplaatst: zaterdag 4 augustus 2012

Duitsland bereidt verplichte belasting op al het bezit van burgers voor

Oprichting Verenigde Staten van Europa om euro te 'redden' steeds dichterbij - Ook onze regering mag al sinds 1978 ALLES van u afpakken;

Wie twijfelt nu nog aan het feit dat de Europese Unie steeds meer een kopie wordt van de voormalige Sovjet Unie?

Volgens het Duitse Compact-Magazin heeft de regering in Berlijn vergevorderde plannen om een verplichte belasting van 10% in te voeren op AL het bezit van de burgers. Dat betekent dat de Duitser binnenkort 10% van de waarde van hun woningen en bedrijven aan de staat zullen moeten afdragen. De reden: het overeind houden van de eurozone kost onze oosterburen nu al zóveel geld, dat ook in Berlijn en de Bondsstaten de bodem van de kas in zicht komt. In Nederland is een vergelijkbare maatregel overigens al sinds de jaren '70 mogelijk door destijds in alle stilte ingevoerde wetgeving.

[...]

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: zaterdag 4 augustus 2012

Eric Sprott koopt 7 miljoen ounce zilver

Eric Sprott was vroeger bankier bij Merryl Lynch. Nadat hij met Sprott Aset Management een aantal hedge funds en aandelenfondsen had opgezet, heeft hij zich geheel op de edelmetalenmarkt gestort. Deze Canadese miljardair is een echter ‘silver bug’. Dat hij helemaal gelooft in het kleine zusje van goud, blijkt wel uit het feit dat hij een paar eigen zilverfondsen heeft opgericht, zoals het Sprott Silver Bullion Fund en The Sprott Physical Silver Trust. Volgens Sprott wordt dit het decennium van zilver.

[...]