EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 421 tot 425
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Litecoin Cash, de eerst hard fork van Litecoin komt eraan, maar niet zonder de nodige controverse

Bij blok 1.371.111 van Litecoin, de lichtere versie van Bitcoin, zal de eerste hard fork van Litecoin plaatsvinden. Vermoedelijk zal dit gebeuren rond 18 of 19 februari, en het zal de geboorte inluiden van Litecoin Cash. Maar er heerst nu al de nodige controverse rond Litecoin Cash.

Iedereen die Litecoin in zijn bezit heeft op het moment van de hard fork, zal 10 tokens van Litecoin Cash ontvangen. In navolging van Bitcoin Cash, de meest succesvolle hard fork van Bitcoin, wil het team achter Litecoin Cash ook van deze nieuwe cryptomunt een succes maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Economische groei eurozone bevestigd op hoogste niveau in tien jaar

Economie De economische groei in de eurozone is in 2017 uitgekomen op 2,5 procent. Dat is de beste prestatie in tien jaar, zo meldde het Europese statistiekbureau Eurostat vandaag. Het bevestigde zo een eerste schatting, van eind januari. 

De groei voor 2017 kwam hoger uit dan de recentste prognose van de Europese Commissie. Die ging een week geleden uit van 2,4 procent. In 2007, net voor de financiële crisis, was het bruto binnenlandse product van de eurozone toegenomen met 3,0 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

9 fouten die succesvolle beleggers NOOIT maken

Legendarische belegger Warren Buffett zei ooit ‘Je moet niet veel dingen juist doen in het leven om succesvol te zijn, zolang je maar weinig dingen verkeerd doet.’ Dit geldt niet alleen voor het leven, maar ook voor de aandelenmarkt. Geld verdienen is in eerste instantie geen geld verliezen. De meeste beleggers verliezen geld door traditionele fouten te maken. Een succesvolle beurscarrière begint dus met het vermijden van deze fouten.

Dit is hetgeen succesvolle beleggers dan ook NOOIT doen. Je kan het uit eigen ondervinding leren … of, je neemt een stap of 2 voorsprong op andere beleggers en leert ze nu al van buiten. Deze fouten mag je vanaf vandaag niet meer maken:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Hoogste groei Nederlandse economie in tien jaar

De Nederlandse economie is vorig jaar met 3,1 procent gegroeid. Dat is de hoogste stijging in tien jaar tijd. In 2007 groeide het bruto binnenlands product (bbp) nog met 3,7 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Trump jaagt goudprijs omhoog

Terwijl de Amerikaanse economie al jarenlang groeide en de werkloosheid al enorm laag was, kwam Trump eind december met een forse belastingverlaging om de economie te stimuleren.

Terwijl de Amerikaanse economie al jarenlang groeide en de werkloosheid al enorm laag was, kwam Trump eind december met een forse belastingverlaging om de economie te stimuleren.

Vervolgens werd vorige week bekend dat de Amerikaanse defensie-uitgaven fors zullen worden opgeschroefd. Daar kwam gisteren dan nog eens Trump’s plan om fors te investeren in infrastructuur bovenop.

Zódanig de economie stimuleren zó laat in de economische cyclus, is gekkenwerk. Leidt gegarandeerd tot stijgende inflatie.

Vandaar dat de goudprijs vanaf medio december in snel tempo van $1.245 richting de driedubbele weerstand rond $1.365 steeg.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs