EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42036 tot 42040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Ruim 16 procent minder huizen verkocht in augustus 2012

Afgelopen maand zijn er volgens het Kadaster 8.384 huizen verkocht. Dat is een stijging ten opzichte van juli 2012, maar een sterke daling ten opzichte van augustus 2011.

In juli werden er slechts 7.451 huizen verkocht, tegenover 8.384 in augustus. Een goede vergelijking kan gemaakt worden door augustus 2012 te vergelijken met augustus 2011. Een daling van 16,2 procent is het resultaat.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Wekelijkse olievoorraden VS nemen onverwacht toe

De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn vorige week onverwacht gestegen, blijkt woensdag uit cijfers van de Amerikaanse Energy Information Administration.

De voorraden ruwe olie namen in de week eindigend op 17 september toe met 8,534 miljoen vaten tot 367,626 miljoen vaten, waar vooraf door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde economen op een daling met 1,1 miljoen vaten hadden gerekend.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Kleine winsten op Amerikaanse beurzen

De Amerikaanse effectenbeurzen kropen woensdag licht omhoog. Meevallende cijfers over de woningmarkt gaven de handel steun. Met name energiefondsen stonden echter onder druk door de fors dalende olieprijzen.

De toonaangevende Dow-Jonesindex noteerde een goed halfuur voor het slot 0,3 procent hoger op 13.607,18 punten. De bredere S&P 500 kreeg er eveneens 0,3 procent bij en stond op 1464,16 punten. Ook de voor de technologiesector leidende Nasdaq steeg 0,3 procent tot 3187,57 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Geld, angst en de kleren van de keizer

Momenteel leven we met zijn allen in het sprookje van Christiaan Andersen dat gaat over de kleren van de keizer. Wie kent het niet. De verveelde keizer is uitgekeken op de kleding die de kleermakers tot dan toe wisten te maken. Hij wilde iets heel bijzonders, stof zo bijzonder dat deze nog niet eens bestond. Een paar slimme bankiers, kleermakers zeiden aan zijn wensen te kunnen voldoen. Zij hadden een uniek iets: een stof die alleen zichtbaar zou zijn voor slimme mensen. Niet slimme mensen zouden het nieuwe maaksel gewoon niet kunnen zien. Om het verhaal kort te maken, u snapt het vast wel, kocht de keizer voor veel goud een complete garderobe van deze nieuwe “stof” en paradeerde daar trots mee rond. Iedere onderdaan zag de keizer in zijn blote ko*t lopen maar durfde niets te zeggen om niet als dom te worden aangemerkt.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

10 vragen aan Koen Lauwers

DE crisis begon met het afschaffen van de klassieke goudstandaard en de oprichting van de Amerikaanse centrale bank in 1913. Vanaf toen stond er nauwelijks nog een rem op het creëren van geld. De weinige discipline die er nog was tijdens de semi-goudstandaard (Bretton-Woods) werd na 1971 volledig overboord gegooid. Sindsdien is er voor de monetaire overheden, die overigens gecontroleerd worden door de politieke en financiële elite, geen enkele belemmering meer om alle remmen los te gooien, wat ze ook gretig doen. Dit had als gevolg dat de economische groei in toenemende mate schuldgedreven werd.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs