Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 4206 tot 4210
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Erdogan roept Turken op buitenlandse valuta om te wisselen voor lira of goud

De Turkse president en machthebber Recep Tayyip Erdogan heeft vandaag zijn landgenoten opgeroepen om hun buitenlandse deviezen om te zetten in Turkse lira. Dat moet de Turkse munt stutten, nu die steeds minder waard wordt in vergelijking met de grote munten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Bill Gross gelooft niet in de Trumprally

De Amerikaanse markten lijken te rekenen op een flink aantrekkende groei dankzij fikse overheidsbestedingen. Sinds Trump’s overwinning twee weken geleden blijven zowel de Dow Jones als de dollar stijgen, terwijl staatsobligaties verliezen.

Obligatiegoeroe Bill Gross gelooft er niet in. Hij adviseert beleggers in cash te gaan of naar cash alternatieven te kijken. Een groei zonder productiviteit is geen groei. Gross:

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Intra-Europese betalingen straks in maximaal 10 seconden

Vanaf november volgend jaar zal het mogelijk zijn om in Europa instant geldtransfers uit te voeren. Daarbij zullen tussen de vierendertig landen van de  Single Euro Payments Area (Sepa) geldtransfers tot 15.000 euro binnen een tijdsbestek van tien seconden kunnen worden uitgevoerd.

Dat heeft de European Payments Council (EPC) bekend gemaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Dit is hoeveel je moet verdienen om aantrekkelijk te zijn

Financiële verantwoordelijkheid staat boven fysische aantrekkingskracht, ijver en zelfs intellect.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: zondag 4 december 2016

Britse happiness

De gevolgen van de Brexit, loonontwikkeling, inflatieontwikkeling en politieke onzekerheid beginnen toch langzaam maar zeker invloed te krijgen op het Britse consumentengedrag, vertelt macro-econoom Kees de Kort. Zijn de Britten nog wel een beetje happy over het consumentenvertrouwen?