Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 4206 tot 4210
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 6 oktober 2016

Het rommelt in de bankensector

België heeft de laatste tijd te maken met een golf van ontslagen, na ING is het nu wellicht ook de beurt aan Crelan om personeel te laten afvloeien als reactie op de verhoogde druk van de Nationale Bank van België. De coöperatieve bank moet besparen op kosten en het rendement opkrikken.

Het gaat de Belgische bankensector niet bepaald voor de wind, na eerdere berichten dat allerlei diensten duurder worden gemaakt om de kosten te kunnen handhaven, komen er opeens verschillende saneringsdossier opdagen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 6 oktober 2016

Nog eens duizend banen weg bij Deutsche Bank

Deutsche Bank gaat nog eens duizend banen schrappen boven op de ontslagronde van drieduizend banen die eerder deze zomer is aangekondigd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 oktober 2016

Olie voor het eerst sinds juni weer boven de 50 dollar

(ABM FN-Dow Jones) Olieprijzen zijn donderdagmiddag voor het eerst sinds juni boven de 50 dollar per vat gestegen.

Een scherpe daling van de olievoorraden die woensdagmiddag gemeld werd in het wekelijkse olierapport, ondersteunde de prijsstijgingen. De hoop is dat het wereldwijde overaanbod van olie eindelijk aan het afnemen is.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 6 oktober 2016

IMF roept alle landen op economische groei te stimuleren

Elk land kan iets doen om de economische groei te stimuleren en te zorgen dat die groei beter wordt verdeeld.

Dat stelt de topvrouw van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Christine Lagarde, donderdag bij de aanvang van de jaarvergadering van het IMF en de Wereldbank.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 oktober 2016

Dit is waarom Tim Cook (Apple) en andere succesvolle mensen om 4u in de ochtend opstaan

Tim Cook (Apple), Indra Nooyi (Pepsi) en Sallie Krawcheck (Ellevest) staan op om 4 uur in de ochtend, Howard Schulz (Starbucks) is om 6 uur om zijn kantoor. Veel succesvolle mensen hebben een bijzonder vroege ochtendroutine. En daar hebben ze een heel goede reden voor.

Vroeg opstaan heeft alleen maar voordelen. Richard Branson staat iedere dag vroeg op zodat hij meer gedaan kan krijgen. Wie meer gedaan kan krijgen, kan meer uit het leven halen, aldus de Virgin CEO.

De ochtenduren zijn de meest productieve uren van de dag. Er is zo goed als geen afleiding waardoor al je aandacht naar je werk kan gaan.