EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42056 tot 42060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Amerikaanse economische vrijheid kalft steeds verder af

Hongkong blijft het land met de grootste economische vrijheid. Dat is de conclusie van een onderzoek onder leiding van het Canadese Fraser Institute op basis van gegevens van onder meer de Wereldbank en het Internationaal Monetaire Fonds (IMF). Er wordt echter vooral opgemerkt dat de Verenigde Staten, die lang werden bestempeld als het toppunt van economische vrijheid, inmiddels tot een achttiende plaats zijn teruggevallen. Het rapport toont volgens de onderzoekers dan ook aan dat de Verenigde Staten een verkeerde koers volgen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Duitsland betaalt rente op 2-jaarsleningen

Duitsland heeft woensdag voor het eerst sinds maanden weer rente moeten bieden bij de veiling van 2-jarige staatsleningen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Afbetaling alle schulden wiskundig onmogelijk.

The Huge debt effect ALL Americans... Union and Non-Union. It crushes our nation. Let's be straight, Unions Thrive WHEN the USA is Thriving...not when it is being destroyed. That is because there is LESS pressure on the Tax Payer...in the case of Public Sector Unions, their boss.

Lees verder op youtube.com
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Kinderen in Spanje de dupe van bezuiniging

Het is zeven uur in de ochtend, een deel van Pobla de Vallbona (Valencia) is nog in diepe rust. Anderen zijn zich klaar aan het maken voor hun werk. Circa honderd kinderen staan al buiten, klaar om aan hun vier kilometer lange tocht te beginnen. Dit doen zij iedere schooldag, de bus is er niet meer. Door bezuinigingen is het schoolvervoer sinds elf dagen beëindigt.

Kinderen tussen de drie en tien jaar moeten tegenwoordig vier kilometer lopen naar school. Langs een landweggetje, zo smal dat er bijna geen twee auto’s elkaar kunnen passeren. Een gevaarlijke situatie dus, zeker ook omdat er geen trottoirs zijn. Hier lopen de kinderen iedere ochtend als pelgrims, met hun rugzakjes en reflecterende vesten. Mag dit zomaar? Er zijn bepaalde regels hiervoor, wanneer er wel of geen vervoer moet zijn. Dit heeft te maken met de afstand naar school. Schoolvervoer is namelijk verplicht boven een bepaalde afstand en dat is het hier ook. Alleen wordt er met andere maten gemeten, men meet hier namelijk in een rechtstreekse lijn en in dat geval is de afstand minder en komen de kinderen dus niet voor vervoer in aanmerking.

Lees verder op spaansesfeer.nl
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Weer een goudbaar met wolfraam erin gevonden

It is one thing for tungsten-filled gold bars to appear in the UK, or in Germany: after all out of sight, and across the Atlantic, certainly must mean out of mind, and out of the safe. However, when a 10 ounce 999.9 gold bar bearing the stamp of the reputable Swiss Produits Artistiques Métaux Précieux (PAMP, with owner MTP) and a serial number (serial #038892, likely rehypothecated in at least 10 gold ETFs across the world but that's a different story), mysteriously emerges in the heart of the world's jewerly district located on 47th street in Manhattan, things get real quick. Moments ago, Myfoxny reported that a 10-ounce gold bar costing nearly $18,000 turned out to be a counterfeit. The discovery was made by the dealer Ibrahim Fadl, who bought the PAMP bar in question from a merchant who has sold him real gold before. "But he heard counterfeit gold bars were going around, so he drilled into several of his gold bars worth $100,000 and saw gray tungsten -- not gold. The bar was filled with tungsten, which weighs nearly the same as gold but costs just over a dollar an ounce."

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs