EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42066 tot 42070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Strategische olievoorraden VS komen weer in beeld

De Amerikaanse regering houdt de evolutie van de olieprijzen nauwlettend in de gaten, zo liet een vertegenwoordiger van het Witte Huis gisteren weten. In het geval de prijzen te sterk doorstijgen, zou een deel van de strategische voorraden op de markt gebracht worden.

Waarnemers verwachten echter niet dat deze ingreep de olieprijzen zal kunnen afremmen. Eerdere pogingen om tussenbeide te komen op de oliemarkt kenden slechts een tijdelijk succes. Het gerucht over een mogelijk aanspreken van de oliereserves deed de olieprijs gisterenavond licht corrigeren.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

S&P bevestigt AAA-status Australië

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft woensdag de hoogste kredietstatus van Australië bevestigd, met een stabiele vooruitblik. Volgens S&P is de Australische AAA-status een weerspiegeling van het verstandige fiscale en monetaire beleid van het land, de economische weerbaarheid en de schijnbaar gezonde financiële sector in Australië.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Saoedi-Arabië wil olieproductie verhogen

Saoedi-Arabië zou overwegen om extra olie op de markt te brengen wanneer de prijs voor een vat ruwe olie zo hoog blijft.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Bank van Japan doet ook aan monitaire verruiming.

De Bank of Japan liet woensdag weten de omvang van zijn monetaire stimuleringsprogramma met 10 biljoen yen te vergroten tot 80 biljoen yen (zo'n 778 miljard euro). Het geld wordt gebruikt voor het opkopen van staatsleningen en obligaties. Verder handhaafde de centrale bank het belangrijkste rentetarief op een bandbreedte van 0 tot 0,1 procent. De rente in Japan staat als sinds eind 2008 op dit lage niveau.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Nikkei hoger na steun centrale bank

De beurs in Tokio is woensdag hoger gesloten. De aankondiging van de Japanse centrale bank om het stimuleringsprogramma te vergroten, zorgde voor optimisme onder beleggers.

De beurs in Tokio is woensdag hoger gesloten. De aankondiging van de Japanse centrale bank om het stimuleringsprogramma te vergroten, zorgde voor optimisme onder beleggers.

De bezorgdheid over de ruzie tussen Japan en China over een groep onbewoonde eilandjes in de Oost-Chinese Zee werd daardoor naar de achtergrond verdrongen. De Nikkei-index eindigde 1,2 procent hoger op 9232,21 punten.

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs