Nieuws / Artikelen met het woord

58124 artikelen gevonden. Artikel 42096 tot 42100
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 augustus 2012

Slechte leningen bij banken naar 1000 miljard

Europese banken hadden aan het einde van 2011 voor een recordbedrag van meer dan 1000 miljard euro aan slechte leningen in de boeken staan. Dat is een groei van 10 procent ten opzichte van een jaar eerder en een verdubbeling vergeleken met 2008. Dat meldde accountants- en onderzoeksbureau PwC woensdag.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: woensdag 15 augustus 2012

Bankensector graait verder: Bank Of Amerika steelt inhoud van kluisjes clienten

Carried the story and stated that many consumers often use store valuable possessions in safe deposit boxes assuming it’s secure, but a Danville, California couple found that’s not always the case.

CBS Channel 5 on San Francisco reported that Unsa Kamal and her husband Aizad received a letter from Bank of America informing them their box had been drilled opened and emptied.  The Kamals said they thought it was junk mail; however, after carefully reviewing the letter, the Kamals said the bank “in fact emptied their safe deposit due to lack of information.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 augustus 2012

De "onzichtbare" bodem bij goudmijnaandelen

2012 kan nu al de geschiedenisboeken in als een van de moeilijkste jaren voor de goudmijnsector. Het jaar was nog niet goed begonnen, of goudmijnaandelen werden massaal in de verkoop gezet.

Tot op heden blijft het gissen naar de redenen voor de uitverkoop bij fondsen. Diverse onderdelen baarden beleggers zorgen: een lagere goudprijs, hogere kosten, geografische risico’s, …

Het was bij Slim Beleggen alle hens aan dek om de abonnees van het Goud & Zilver Rapport te overtuigen om… TE KOPEN!

Dit zal u in eerste instantie misschien verbazen, maar het is de simpele logica van beleggen: u koopt laag en u verkoopt hoog.

Dus als de massa in paniek slaat en verkoopt, staan wij klaar om hun posities over te nemen. Vooral als de fundamenten zo sterk zijn als in de goudmijnsector…

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 15 augustus 2012

Soros dumpt financiële instellingen maar koopt... Facebook

De Amerikaans-Hongaarse beursmiljardair en filantroop George Soros heeft al zijn aandelen in financiële instellingen verkocht. Dat blijkt uit een driemaandelijkse bekendmaking van zijn beurstransacties aan de Amerikaanse beurswaakhond SEC. Citigroup, JP Morgan, maar ook Goldman Sachs moesten eraan geloven. Ook technologiebedrijven als Dell en Intel zitten niet langer in de portefeuille van het Soros Fund.

Opmerkelijk: Soros kocht 341.000 aandelen Facebook voor een waarde van 10.603.000 dollar of 31 dollar per aandeel. Het aandeel Facebook sloot gisteren aan 20.38 dollar.

Het aandeel Facebook staat op een absoluut dieptepunt en is momenteel zeer koopwaardig. Eenvoudig aandelen facebook kopen kan met Plus500. Klik hier voor meer informatie.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 15 augustus 2012

Er is meer dood dan levend geld

Ook in Nederland moet de economie snel aangejaagd worden om te voorkomen dat wij in het kielzog van de Europese schuldencrisis worden meegezogen in een economische depressie die nu al doet denken aan 1929 en latere jaren. De situatie in Nederland is ernstig en verslechtert met de dag. De politiek houdt zich bezig met de verkiezingen. Burgers met hun toekomst. Of beter gezegd, het gebrek daaraan.

[...]