EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42096 tot 42100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 30 september 2012

Pools protest tegen hervormingen

In de Poolse hoofdstad Warschau hebben duizenden mensen gedemonstreerd tegen maatregelen die de regering wil nemen om de staatsschuld te verlagen. De demonstratie was georganiseerd door vakbond Solidariteit en door de conservatieve oppositie.

Premier Tusk wil de komende tijd verschillende hervormingen doorvoeren. Belangrijkste maatregel is het verhogen van de pensioenleeftijd naar 67. Daarnaast wil hij de markt meer ruimte geven op allerlei gebieden. Dat is tegen het zere been van de demonstranten, die vrezen dat de sociale zekerheid wordt uitgekleed.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

Japan bezit 40,5 miljard aan goud!

Recentelijk is bekend geworden dat Japan een totale goudreserve heeft ter waarde van 40,5 miljard dollar. Dit is een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van het land. De reden waarom de goudreserves in Japan zo zijn opgelopen is voornamelijk dat de Bank of Japan bezig is het met uitvoeren van maatregelen om ervoor te zorgen dat de koers van de Yen redelijk stabiel blijft.

De totale reserves van Japan bedrag 3,240 triljoen dollar. Hiermee heeft het land de één na grootste financiële reserve ter wereld. Alleen China heeft grotere reserves.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

Spaanse staatsschuld in 2013 90 procent van bbp

De Spaanse staatsschuld zal dit jaar stijgen tot 85,3 procent van het bruto binnenlands product. Volgend jaar zal hij verder groeien tot 90,5 procent. 

Dat blijkt uit cijfers in het voorstel voor de begroting van volgend jaar, dat de regering zaterdag bij het parlement heeft ingediend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

U wordt genept.

Ze hebben het idee dat de crisis alleen maar erger wordt en dat de crisismaatregelen niet effectief zijn, maar ze kunnen deze ingeving niet bevestigd zien. Immers, de aandelenkoersen zijn hoger, obligatiekoersen zijn hoger, goud is hoger, de werkeloosheid is laag, politici vertellen iedere dag dat het allemaal wel goed gaat komen (er moet alleen wat gesleuteld worden), en zo verder. Door de tweespalt tussen hun ingeving en de wereld die ze aanschouwen, twijfelen ze genoeg om niet tot actie over te gaan. Bent u zo iemand? Dan waarschuw ik u hierbij, want u wordt genept!

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

'Ziekenhuizen zitten op financiële tijdbom'

Een financiële ramp dreigt voor ziekenhuizen. Ze zitten volgens universitair docent Robin Litjes op een 'tijdbom' omdat ze een half miljard aan leningen hebben afgedekt met derivaten. Een zelfde constructie waardoor woningcorporatie Vestia nu voor miljarden schulden moet aflossen.

Litjes van de Nyenrode Business Universiteit deed op basis van een steekproef onder zorginstellingen onderzoek naar de derivatenhandel van ziekenhuizen.

Lees verder op joop.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs