EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42096 tot 42100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

'Brics zijn beleggingsramp en marketingconcept'

Brazilië, Rusland, India en China zijn een ramp als belegging en beleggers kunnen er nauwelijks uit.

Brazilië, Rusland, India en China zijn een ramp als belegging en beleggers kunnen er nauwelijks uit.

Dat zegt John-Paul Smith, opkomende markten aandelenstrateeg bij Deutsche Bank. ''Bric beleggingsfondsen werden drie, vier, vijf jaar geleden opgericht. Toen Jim O'Neill (de bedenker van de afkorting Bric, red.) opriep tot beleggen in deze landen was dat een slimme zet, maar het nam een te grote vlucht. De reden dat beleggers moeilijk van hun beleggingen in Briclanden af kunnen is de mate van overheidsinterventie in de desbetreffende markten. Dat had niemand drie jaar geleden kunnen voorzien'', aldus Smith.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

Wall Street opent vlak

In New York zijn de Amerikaanse beurzen donderdag vlak geopend. Beleggers hielden hun kruit droog in afwachting van de uitkomsten van de beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na aanvang van de handel onveranderd op 13.333 punten. De brede S&P 500 bleef ongewijzigd op 1436 punten en technologiebeurs Nasdaq won 0,1 procent tot 3115 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

EU-president denkt aan één begroting eurozone

In de strijd tegen de aanhoudende schuldencrisis denkt Europees president Herman Van Rompuy aan een centrale begroting voor de eurozone. Hij stelt dat in een discussienota die hij vanaf volgende week gaat bespreken.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

Prijzen van annuïteiten grootste risico voor DC-regelingen pensioen

Beleggingsrisico’s, stijgende prijzen van lijfrentes, hogere kosten door uitgesteld pensioen en faillissement van de pensioenaanbieder zijn de vier grootste risico’s voor werkgevers die defined contribution pensioenregeling aanbieden, zo blijkt uit onderzoek van Mercer.

Volgens Mercer zijn er door de crisis vier potentiële risicogebieden ontstaan die rechtstreekse gevolgen hebben voor defined contribution (dc)- pensioenregelingen, een beschikbare premieregeling. Daarbij is het feit dat in Nederland medewerkers verplicht worden het gehele pensioenkapitaal op één moment aan te wenden voor pensioen extra storend.

Lees verder op financieel-management.nl
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

Europese Unie wil financiële steun aan Egypte verhogen

De Europese Unie heeft donderdag miljoenen euro's extra steun beloofd voor democratische en economische ontwikkelingen in Egypte.

De Europese Unie heeft donderdag miljoenen euro's extra steun beloofd voor democratische en economische ontwikkelingen in Egypte.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft woensdag gebeld met de anti-islamitische dominee Terry Jones uit Florida. Het Pentagon wil dat hij afstand neemt van de film Innocence of Muslims, waarover moslims boos zijn.

Jones zei dat de film niet is bedoeld om moslims te beledigen. Wel komt de film volgens hem met 'waarheden over Mohammed die misschien niet bij iedereen bekend zijn.'

Lees verder op elsevier.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs