EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42141 tot 42145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

'Vlakke opening AEX'

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk vlak. Beleggers wachten op de Fed, die vandaag met het rentebesluit en mogelijk nieuws over QE3 komt.

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk vlak. Beleggers wachten op de Fed, die vandaag met het rentebesluit en mogelijk nieuws over QE3 komt.

,,De AEX opent nagenoeg vlak. Alle ogen zijn gericht op de Fed. Beleggers willen geen al te grote en risicovolle posities meer nemen voorafgaand aan het Fed-besluit. Veel van de verwachte nieuwe steunronde van de Fed zit al in de koersen verwerkt. De kans bestaat echter dat de Fed het nog te vroeg vindt om al nieuwe steunmaatregelen te nemen", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

'Vlakke tot licht hogere opening beurzen'

Cantor Index verwacht dat de Europese beurzen vlak tot licht hoger van start gaan.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

De verpaupering van Amerika... en Europa

De Amerikaanse middenklasse blijft krimpen. Volgens recente statistieken dalen de reële lonen en behoren 32% van alle volwassenen en 39% van alle jongvolwassenen nu tot de lower class. In 2008 was dat nog 25%. ZeroHedge geeft een overzicht van de sombere feiten:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

Nikkei sluit licht hoger

De beurs in Tokio is donderdag licht hoger gesloten. De stemming werd gesteund door de goedkeuring van het Europese noodfonds ESM in Duitsland. Ook wordt gehoopt dat de Amerikaanse Federal Reserve later op de dag een nieuwe steunronde zal aankondigen. De Nikkei eindigde 0,4 procent hoger op 8995,15 punten. Eerder op de dag wist de Japanse beurs voor het eerst sinds 2 weken tot boven de 9000 punten te stijgen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

Alle ogen gericht op Ben Bernanke

Ben Bernanke, voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve, heeft donderdag de ogen van de financiële markten op zich gericht. De Fed zal een rentebesluit bekendmaken, maar meer aandacht gaat uit naar mogelijke stimuleringsmaatregelen voor de economie.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs