EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42141 tot 42145 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

Eerste Chinese megastad staat aan de rand van het bankroet

U hebt er misschien nog nooit van gehoord, maar ze bestaat en ze is bijna failliet. Dongguan, een van de grootste steden van de Chinese provincie Guangdon - waar 100 miljoen mensen wonen en met een bbp van om en bij de 1.000 miljard dollar - moet er na drie decennia van uitzonderlijke groei en welvaart aan geloven.

Deze stad van 10 miljoen inwoners die op een steenworp van Hong Kong ligt, is ei zo na bankroet, schrijft de South China Morning Post, op basis van een studie van onderzoekers aan de Sun Yat-sen universiteit.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

Spaanse inflatie stijgt door btw-verhoging

De inflatie in Spanje is in september gestegen tot 3,5 procent op jaarbasis. Dat maakte het nationale statistiekbureau Ine vrijdag bekend. De inflatie ligt daarmee op het hoogste niveau sinds april 2011.

De prijsstijging vond plaats in ,,de meerderheid van de productcategorieën'', na een verhoging van de Spaanse btw, aldus het statistiekbureau.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

AEX opent hoger

De beurs in Amsterdam is vrijdag hoger geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met winsten. Na de opluchting over de Spaanse hervormingsplannen richt de aandacht zich nu op de resultaten van de stresstest van Spaanse banken, die later op de dag worden vrijgegeven.

De AEX-index in Amsterdam noteerde enige minuten na de openingsbel 0,4 procent hoger op 330,54 punten. De MidKap-index klom 0,4 procent tot 523,90 punten. De beurzen in Frankfurt, Londen en Parijs stegen tussen 0,4 en 0,6 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

Franse overheid heeft al 1,8 biljoen euro schuld

Het Franse overheidstekort is in het tweede kwartaal met 43 miljard euro gegroeid tot 1833 miljard euro. Dat komt neer op 91 procent van het bruto binnenlands product (bbp). Dat maakte het nationale statistiekbureau Insee vrijdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

Nikkei sluit in de min

De Nikkei eindigde 0,9 procent lager op 8870,16 punten. De Japanse beurs verloor daarmee deze week 2,6 procent.

De Japanse exportbedrijven werden van de hand gedaan door de vrees voor omzetverlies als gevolg van het voortslepende conflict met China over drie onbewoonde eilandjes.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs