Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 42156 tot 42160
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 augustus 2012

'Amsterdamse beurs opent lager'

De beurs in Amsterdam zal woensdag naar verwachting lager openen. Ook de andere Europese aandelenbeurzen zullen met verliezen beginnen. Koerverliezen in Azië en een late terugval op Wall Street zorgen voor een voorzichtige stemming op de Europese markten.

,,De AEX opent ongeveer 1 punt lager in navolging van de negatieve stemming op de Aziatische beurzen. De beweeglijkheid en de volumes op de beurzen zijn echter laag. Er gebeurt niet zoveel en het zal naar verwachting de hele week rustig blijven'', aldus marktanalist Martijn Weller van IG Markets Netherlands.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 augustus 2012

Buffett zet in op oliesector

Berkshire Hathaway, het investeringsvehikel van miljardair en 'superbelegger' Warren Buffett, heeft in het tweede kwartaal een aantal opvallende wijzigingen in zijn beleggingsportefeuille aangebracht. Het concern zet sterker in op de oliesector, zo bleek woensdag uit documenten van de Amerikaanse beurstoezichthouder.

Bron: YouTube.com
Geplaatst: woensdag 15 augustus 2012

Arme man aan de onderkant wordt keihard kapot getrapt

Prem Radhakishun pakt Betty de Boer hard aan tijdens een Radio1 interview. Hervormingen laten te lang op zich wachten.

De arme man aan de onderkant wordt keihard kapot getrapt door onze regering terwijl een goed verdienende burger een ton per jaar kan aftrekken van zijn hypotheekrente.

Een heerlijke discussie op Radio 1 - een must listen!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 15 augustus 2012

Louise Yamada: "Het moment voor technologie is aangebroken op de beurs"

Onwaarschijnlijk! Amper 2 maanden nadat wij uitpakten met onze nieuwe visie op technologie, komt dé expert op vlak van technische analyse, Louise Yamada, verkondigen dat de technologiesector vertrokken is voor een meerjarige rally!

Yamada geeft aan dat de bodem (van 8 jaren) bij technologieaandelen nu voldoende is aangestampt om een meerjarige klim in te zetten.

Zoals we al in de technologie-analyse in onze Gratis Nieuwsbrief schreven: “We verwachten dat de NASDAQ-index binnen 5 jaar een nieuw record optekent!”

Bron: beurs.nl
Geplaatst: woensdag 15 augustus 2012

Olieprijs sluit hoger dankzij positieve macrodata

De olieprijs is dinsdag hoger gesloten dankzij beter dan verwachte macrocijfers uit eigen land en Europa.

De septemberfuture voor een vat ruwe olie sloot dinsdag op de New York Mercantile Exchange $0,70 hoger op $93,43.

Oliefutures kregen dinsdag een impuls na de publicatie van beter dan verwachte Amerikaanse detailhandelsverkopen in de maand juli. Die stegen vorige maand na drie achtereenvolgende afnames harder dan verwacht.