EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42156 tot 42160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Spanje gaat 20 miljard bezuinigen

Spanje gaat 20 miljard euro extra bezuinigen. Bovenop de 65 miljard euro die al eerder was aangekondigd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

President Duitsland bekrachtigt ESM

De Duitse president Joachim Gauck heeft zijn handtekening gezet onder de ratificatie die het Europese noodfonds ESM regelt.

Dat maakte zijn kantoor donderdag bekend. Daarmee heeft hij ingestemd met Duitslands deelname aan het noodfonds, waarmee 500 miljard euro is gemoeid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Winsten verdampen na huizencijfer VS

De meeste Europese aandelenbeurzen leverden donderdag tegen het einde van de sessie een deel van de winsten in. Eerder op de dag waren de graadmeters opgekrabbeld door speculatie van stimuleringsmaatregelen van de Chinese overheid.

Zoals al de hele week het geval was, hield ook de situatie in Spanje de gemoederen bezig. De Spaanse overheid begint om 17.00 uur aan een persconferentie over de begroting voor 2013 en economische hervormingen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Soedan en Zuid-Soedan sluiten olie- en grensdeals

Soedan en Zuid-Soedan hebben een deel van hun onderlinge conflicten opgelost. Zij hebben over negen kwesties overeenstemming bereikt. Nog altijd niet eens zijn beide landen het over de betwiste regio Abyei en de demarcatie van hun grens.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Mathijs Bouman: Spanje en andere losse eindjes van de euro

De eurocrisis steekt deze week weer de lelijke kop op. Spaanse en Italiaanse rentes kruipen omhoog. Financiële markten worden nerveus. De periode van relatieve kalmte is alweer voorbij.

De eurocrisis steekt deze week weer de lelijke kop op. Spaanse en Italiaanse rentes kruipen omhoog. Financiële markten worden nerveus. De periode van relatieve kalmte is alweer voorbij.

Het leek even alsof Europese politici en de Europese Centrale Bank (ECB) het monster van de eurocrisis hadden getemd. Met een echte bankenunie, een goed gevuld noodfonds en een obligaties-opkopende ECB, was de paniek rond de euro bezworen.

Maar de maatregelen bestaan alleen in theorie. In de praktijk zitten er nog veel losse eindjes aan de Europese crisisaanpak. Logisch dat de markten onraad ruiken. Hier de vijf belangrijkste losse eindjes:

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs