Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 42166 tot 42170
Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 22 juli 2012

Tweede Spaanse regio vraagt om hulp overheid

Na Valencia vraagt een tweede Spaanse regio om financiële steun van de centrale overheid in Madrid. Het zuidelijke Murcia heeft een bedrag van 200 tot 300 miljoen euro nodig. Dat heeft de president van de regio, Ramón Luis Valcárcel, gezegd in een interview dat de lokale krant La Opinión de Murcia zondag publiceerde.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 22 juli 2012

Clinton promoot investeringen in Griekenland

De voormalige Amerikaanse president Bill Clinton is zondag in Athene als vertegenwoordiger van een Amerikaans-Grieks zakeninitiatief dat investeringen in Griekenland wil promoten. ,,Wij geloven in dit land'', zei Clinton tijdens een ontmoeting met de Griekse premier Antonis Samaris.

Bron: XanderNieuws.nl
Geplaatst: zondag 22 juli 2012

Spanje over 40 dagen blut, EFSF-ESM Noodfonds wankelt

Spanje over 40 dagen blut, EFSF-ESM Noodfonds wankelt

ECB mogelijk gedwongen om geldkranen helemaal open te draaien

Spanje bewijst dat hogere belastingen voor het bedrijfsleven -zoals een hogere luchthaventax- meestal averechts werken: Ryanair schrapt om deze reden een groot aantal vluchten naar Madrid (foto) en Barcelona, waardoor meer dan 2000 arbeidsplaatsen verloren gaan en het toerisme een knauw krijgt (9).

Bron: dewereldmorgen.be
Geplaatst: zondag 22 juli 2012

BNP Paribas verstopt voor haar klanten 574 miljard dollar in belastingparadijzen

Een globale superrijke elite verbergt maar liefst 21 biljoen dollar in belastingparadijzen. Dat is meer dan het bnp van de VS en Japan samen. BNP Paribas, waarvan de Belgische overheid de grootste aandeelhouder is, beheert voor haar klanten 574 miljard dollar in belastingparadijzen en is daarmee de zesde bank ter wereld in die schaduwsector.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 22 juli 2012

Inflatie of deflatie? Het ultieme debat met Jim Rickards en Harry Dent

We kwamen uit op een fikse discussie tussen Jim Rickards en Harry Dent over de toekomstige evolutie inzake inflatie of deflatie. Moderator van dienst is John Maudlin.

Rickards verwacht dat het IMF vroeg of laat zal ingrijpen, terwijl Dent eerder een complete implosie ziet gebeuren van ons financiële systeem.

Wat de uitkomst ook moge worden, goud zal een cruciale rol spelen in de transitie!