EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42166 tot 42170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012

AEX licht in het groen

De Amsterdamse beurs herstelt van het verliesje van gisteren. Zowel de AEX als de Midkap staan hoger.

De Amsterdamse beurs herstelt van het verliesje van gisteren. Zowel de AEX als de Midkap staan hoger.

De beurs in Amsterdam is met winst geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen hoger. Beleggers stapten weer voorzichtig in de markt na de verliesbeurt van een dag eerder.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012

“De Griekse economie moet meer zuurstof krijgen”

De EU blijft het Grieks probleem voor zich uitschuiven, het doorslikken van de hete aardappel wordt alsmaar uitgesteld. Daardoor worden de problemen alleen maar groter, zoals nu weer blijkt bij de pogingen tot verkoop van activa die eigendom zijn van de staat.

In de huidige omstandigheden is dat geen makkelijke opgave, niemand staat te trappelen om nu al in Griekenland op koopjesjacht te gaan. Veel kandidaat-kopers denken dat als ze nog wat langer wachten de prijzen verder zullen dalen en waarschijnlijk hebben ze gelijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent licht hoger

De AEX opent vrijdag naar verwachting vlak tot licht hoger, waarbij een rustige sessie wordt verwacht in het licht van weinig richtinggevend nieuws en de macro-economische agenda ook geen leidraad biedt.

De AEX opent vrijdag naar verwachting vlak tot licht hoger, waarbij een rustige sessie wordt verwacht in het licht van weinig richtinggevend nieuws en de macro-economische agenda ook geen leidraad biedt.

"We zullen naar verwachting vlak tot licht hoger openen", zegt vermogensbeheerder Leo Montfrooij van TE-Effecten. "Wall Street bleef redelijk goed liggen, in Azie was het positief en ook de Amerikaanse futures staan hoger. Het zal waarschijnlijk niet spectaculair worden vandaag, want niet veel handelaren zullen grote posities innemen in aanloop naar het weekend en gezien de macro-agenda van volgende week", zegt Montfooij die daarom niet rekent op hoge volumes. De vermogensbeheerder wijst ook op het aflopen van optiecontracten. "Er is vandaag ook expiratie op de optiebeurs en aangezien de handel dun is, zou dat nog meer kunnen meespelen dan normaal."

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012

Schulden van Amerikaanse huisgezinnen weer in de lift

De totale schuldenberg van de Amerikaanse huisgezinnen steeg tijdens Q2 met 39,4 miljard dollar tot het kolossale bedrag van 13.000 miljard dollar, zo maakte de Wall Street Journal bekend. Het was van begin 2008 geleden dat nog zo’n sterke stijging werd berekend.

Maar de totale eigendommen van alle Amerikanen samen werden minder waard, geen goed nieuws voor de consumptie. Alle activa van de burgers uit de U.S. waren op 30 juni 62.700 miljard dollar waard, 300 miljard dollar minder dan een jaar voordien. Goed om te weten is dat de totale waarde van de economie – gemeten op basis van de output – 15.000 miljard per jaar bedraagt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 september 2012

Nikkei stijgt op ECB-plan

De beurs in Tokio is vrijdag stevig hoger gesloten omhoog in navolging van de forse koerswinsten in New York en Europa. De aankondiging van het langverwachte steunprogramma van de Europese Centrale Bank (ECB) zorgde wereldwijd voor opluchting onder beleggers. De Nikkei eindigde 2,2 procent hoger op 8871,65 punten. De Japanse beurs wist daarmee in de afgelopen week een kleine 0,4 procent te winnen.

De Japanse exportbedrijven kregen een extra duwtje in de rug door een daling van de Japanse yen ten opzichte van de euro. De Japanse automakers Toyota, Honda en Nissan stegen daardoor tussen 3,4 en 5,2 procent. De Japanse chipmaker Toshiba klom ruim 7 procent op berichten dat de Amerikaanse iPhone-maker Apple de orders voor geheugenchips van het Zuid-Koreaanse Samsung heeft teruggeschroefd en in plaats daarvan Toshiba heeft gekozen als nieuwe leverancier.

Lees verder op beurs.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs