EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42181 tot 42185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Dollar heeft sinds 1913 95% van koopkracht verloren!

RON PAUL: ONDERZOEK NAAR FEDERAL RESERVE. DOLLAR HEEFT 95% VAN KOOPKRACHT VERLOREN DOOR FEDILLEGALE PRAKTIJKEN

RON PAUL: ONDERZOEK NAAR FEDERAL RESERVE. DOLLAR HEEFT 95% VAN KOOPKRACHT VERLOREN DOOR FEDILLEGALE PRAKTIJKEN

De Federal Reserve, de organisatie die hoogte van interest vaststelt en de beschikbaarheid van geld in Amerika, gaat onderzocht worden door een congres-comité. De voorzitter van het comité is namelijk bezorgd dat de FR het land in een veel grotere crash in de toekomst luist. Ron Paul, U.S. afgevaardigde die Domestic Monetary Policy en Technologie Subcommittee leidt, kondigde dit aan. Het onderzoek houdt ook in dat er hoorzittingen zullen plaatsvinden en in deze hoorzittingen zullen de recente praktijken van FR centraal staan: het voornamelijk geld lenen aan grote banken zonder enige rente.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

The Greek crisis - out of the news, but not gone away

The Greek crisis has been out of the news, but it hasn’t gone away.

The Greek crisis has been out of the news, but it hasn’t gone away.

To watch recent news bulletins you would think that Greece has had a quiet summer.

Once the June election passed off without an anti-Euro party taking power in Athens, the media circus moved seamlessly on to Spain and Italy, but what they left behind has been a long, hot summer in which the downward spiral into debt-deflation has continued, possibly even accelerated.

The only bit of good news is that tourism was up slightly; fewer Germans came, but many more visited from the rest of Europe, perhaps out of sympathy, perhaps because its a country at the forefront of everyone’s minds.

The rest of the economic news has been quite dreadful. GDP is likely to shrink by 7% this year, which by the end of next year means the Greek economy will be about a quarter smaller than in was in 2009.

Lees verder op itv.com
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Druk door zorgkosten hoger dan elders

De totale hoeveelheid geld dat de zorg kost, is in tien jaar tijd met 71,4 procent gestegen.

De totale hoeveelheid geld dat de zorg kost, is in tien jaar tijd met 71,4 procent gestegen.

Daardoor geeft Nederland 11,9 procent van het bruto binnen product (bbp) uit aan de gezondheidszorg en 14,9 procent aan de totale zorg.

Een percentage dat internationaal tot de absolute top gerekend mag worden, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de OESO.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Wall Street overwegend lager

In New York noteerden de Amerikaanse beurzen woensdag halverwege de handelsdag overwegend lager. De toenemende bezorgdheid over Spanje en Griekenland, waardoor de Europese beurzen hun sterkste verliezen in twee maanden tijd leden, zorgde voor terughoudendheid.

De Dow-Jonesindex noteerde vlak op 13.453 punten. De brede S&P 500 daalde 0,2 procent tot 1438 punten en technologiebeurs Nasdaq verloor 0,5 procent tot 3100 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

'Italië heeft noodsteun niet nodig'

Italië heeft geen noodsteun nodig van de Europese Unie. Dat zei de Italiaanse minister van Financiën Vittorio Grilli woensdag na afloop van een gesprek met het hoofd van de Duitse Bundesbank, Jens Weidmann.

''Italië is heel goed bezig met hervormen van de economie zonder dat extra hulp van buiten nodig is'', zei Grilli. Ook Weidmann prees de ''ambitieuze'' hervormingsplannen van de Italianen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs