Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 42191 tot 42195
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012

"Europese lidstaten willen ongelimiteerd krediet via het ESM fonds"

Wie Slim Beleggen al een tijdje volgt, weet dat dit er zat aan te komen. Vanmorgen lazen we een bericht op de Suddeutsche Zeitung waarin men aanstuurt op een ongelimiteerde geldcreatie in Europa.

We spraken eerder al van ‘de nieuwe spelregels in Europa‘ in onze Gratis Nieuwsbrief. Het ESM wordt de omleiding voor Europa om de geldkraan wagenwijd open te draaien voor de (noodlijdende) Europese lidstaten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012

AEX begint licht lager

In Amsterdam is de beurs dinsdag licht lager begonnen. De andere Europese beurzen lieten bij de opening ook weinig beweging zien. Beleggers lijken wat gas terug te nemen na de sterke koerswinsten in de afgelopen 3 handelsdagen.

De AEX-index in Amsterdam noteerde kort na handelsaanvang 0,1 procent lager op 328,24 punten. De MidKap-index won 0,1 procent tot 503,38 punten. De beurzen in Parijs en Londen daalden 0,3 en 0,1 procent. Frankfurt bleef ongewijzigd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012

AEX zakt weg

Na de flinke winst van maandag verliezen de koersen in Amsterdam terrein.

Ons financiële dashboard met koersen van alle Nederlandse aandelen, buitenlandse aandelen, obligaties, opties, beleggingsfondsen, grondstoffen en obligaties

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012

Vastgoed drukt op Spaans BBVA

Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) heeft de winst in het tweede kwartaal fors zien afnemen. De op een na grootste bank van Spanje moest op grote schaal geld opzij zetten vanwege de problemen op de Spaanse vastgoedmarkt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent vlak tot 1 punt hoger

De AEX opent dinsdag naar verwachting hoger, in aanloop naar het Fed-rentebesluit en het ECB-rentebesluit later in de week, vanwege de groeiende overtuiging dat de centrale banken tevens maatregelen ter versoepeling van het monetair beleid zullen aankondigen.

De AEX sloot maandag 1,7% hoger op 328,65 punten. De Midkap steeg 0,5% naar 502,93 punten. De ASX zakte op het slot 0,1% naar 371,57 punten.