EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 42211 tot 42215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 september 2012

Draghi heeft ‘euro beren’ doen capituleren

Op 26 juli verklaarde Mario Draghi van de Europese centrale bank alles wat nodig was te zullen doen om de euro te redden. Draghi beklemtoonde bovendien dat dit ‘alles’ zou volstaan om zijn doel te bereiken. En toegegeven, Draghi heeft woord gehouden en zelfs meer dan dat.

Sinds de uitspraken van Draghi is de koers van de euro ten opzichte van alle 16 belangrijkste wereldvaluta’s gestegen. Bovendien daalde de kostprijs om zich te beschermen tegen het failliet van individuele lidstaten tot het laagste niveau in 15 maanden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 september 2012

Beurzen lager door zorgen economie

De Europese beurzen gingen donderdag eensgezind omlaag. Economische zorgen wogen op het sentiment na zwakke industriecijfers uit China en Europa.

De Europese beurzen gingen donderdag eensgezind omlaag. Economische zorgen wogen op het sentiment na zwakke industriecijfers uit China en Europa.

,,Het is vlees noch vis. De macro-economische signalen zijn niet al te best. Het lijkt erop dat de beurzen alleen stijgen met hulp van de centrale banken en dat is te mager'', aldus beleggingsadviseur Sijmen Plomp van Hof Hoorneman Bankiers.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,7 procent lager op 333,41 punten. De MidKap-index daalde 0,4 procent tot 522,92 punten. De beurzen in Frankfurt, Londen en Parijs verloren tot 0,8 procent. Op Wall Street stond de Dow-Jonesindex kort na opening 0,3 procent in de min.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 september 2012

Wall Street begint in de min

In New York zijn de Amerikaanse beurzen donderdag met verlies begonnen. Zwakke industriecijfers uit China en Europa wogen op het sentiment. Beleggers wachten nog op de zogenoemde Philly Fed-index, een indicator van de industriële bedrijvigheid in de regio Philadelphia, die een halfuur na opening bekend wordt gemaakt.

De Dow-Jonesindex noteerde enige minuten na de openingsbel 0,4 procent lager op 13.526 punten en de brede S&P 500 zakte 0,5 procent tot 1454 punten. Technologiebeurs Nasdaq verloor 0,5 procent tot 3166 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 september 2012

Wall Street lager door tegenvallende macrodata

Wall Street opent donderdag naar verwachting lager waarbij tegenvallende macro-data uit China en Europa in New York op het sentiment wegen en de zorgen over de wereldwijde economie verder aanwakkeren. De Amerikaanse aandelenmarkten staan verder onder druk na een tegenvallende publicatie over de wekelijkse aanvragen voor een werkloosheidsuitkering.

Omstreeks 14.55 uur noteren de futures van de Dow Jones Industrial Average 50,00 punten lager, verliezen de S&P 500-futures 6,50 punten en dalen de Nasdaq 100-futures 9,75 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 september 2012

Gaat goud de 1800 dollar passeren?

Al enige tijd schommelt de prijs van goud tussen de 1600 en 1700 dollar per troy ounce. Analisten zien de grens van 1800 dollar per troy ounce als een belangrijke grens voor de goudkoers, waarmee men geloofd dat wanneer deze grens doorbroken wordt goud nog verder zou kunnen gaan stijgen. Maar gaat goud op korte termijn wel hoger eindigen dan 1800 dollar per troy ounce.

Er zijn banken geweest die eerder deze maand de verwachtingen voor de goudprijs hebben aangepast, zo stelde de bank UBS de verwachtingen bij door te stellen dat de goudkoers deze maand boven de 1850 dollar per troy ounce zou staan. Op dit moment staat de prijs van het edelmetaal op 1763 dollar per troy ounce, wat zou betekenen dat goud in 10 dagen tijd nog 5% winst zal gaan boeken.

Lees verder op prijsvangoud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs